FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali povestește cum l-a ratat pe românul comparat cu Ibrahimovici + Jucătorul de la U21 care va face pasul la echipa mare: "O să fie ca Messi anul viitor"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 11:44

Gigi Becali a explicat de ce l-a ratat pe atacantul naționalei României sub 21 de ani, Adrian Petre (20 de ani), care acum evoluează în prima ligă daneză pentru Esbjerg și pe vremea când juca la UTA Arad era comparat cu Ibrahimovici datorită execuțiilor sale.

"Eu am vrut să-l iau pe Adi Petre după o lună de zile după ce l-am luat pe Man. L-am văzut așa mare. M-am consultat și mi s-a spus că e doar mare, că e înalt, că nu e de noi. Nu regret, că așa a fost să fie. Dacă n-a vrut Dumnezeu...", a declarat Gigi Becali la Pro X.

3 goluri
în 12 meciuri a reușit Adi Petre la Esbjerg în acest campionat

"Moruțan va fi titular la naționala mare anul viitor"

Patronul de la FCSB se felicită însă pentru transferul lui Olimpiu Moruțan pe care-l vede făcând pasul la naționala mare încă de anul viitor.

"Moruțan e rezerva lui Ianis Hagi la naționala sub 21 de ani acum. Așa e. Ianis poate are mai mare experiență, e și cu un an mai mare. Dar pe Moruțan nu o să-l mai țină mult la naționala mică, el o să fie ca Messi anul viitor.

El e un jucător de mare clasă. Peste un an nimeni nu-i va lua locul lui Moruțan la naționala mare. E așa mare diferența de valoare încât se va impune", a adăugat Becali.

"Cresc cotele jucătorilor mei tineri de la națională, dar ei trebuie să mai joace și în Liga Campionilor. Ăștia mici se vor duce la naționala mare. Cred că naționala mică poate bate prima reprezentativă" Gigi Becali

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
106773433522190
Marcello Kazan  •  18 Octombrie 2018, 23:08

Taci mai *** ***... Bagate udeva intr-o grota sa nu te mai vada si sa nu te mai auda lumea... *** inchipuit... DISTRUGI tot ce atingi... Cancer al fotbalului romanesc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison_5
poison_5  •  18 Octombrie 2018, 17:51

Sigur Dumnezeu e de vină? Sau expertiza ta si a atarnatorilor de lângă tine lasă de dorit? Văd că Morutan e deja Messi, a trecut de stadiul Modrici.. :)))) Gigi, lasă-ne, mai bine revi la discursul "Ce legătură are FCSB cu Steaua? Niciuna!"

magic4ever
magic4ever  •  18 Octombrie 2018, 16:50

Morutan din moment ce este doar rezerva la nationala U21 nu are cum sa emita pretentii pentru nationala mare...sa stea la rand dupa actualii jucatori care nu se retrag pentru ca s-a calificat Romania U21 la campionatul european...Nu o sa ajunga niciodata Morutan la nivelul lui Budescu...mai sunt Grozav, Rotariu, Stanciu, Mitrita...de la tineret au sanse sa joace in echipa mare Zicu, Man, Puscas, Cicaldau, Radu...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează