FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali reacționează după dezvăluirile făcute în Gazeta Sporturilor: "Ar trebui să facă pușcărie!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 08:50

Gigi Becali a reacționat după ce Cornel Oțelea, fost conducător al clubului din Ghencea, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că în momentul în care s-a făcut separarea echipei de clubul-mamă au fost încălcate fraudulos regulamentele, iar Steaua ar fi trebuit să o ia de la zero, din liga a 5-a. Vezi detalii.

"Eu știu ce s-a întâmplat acolo, iar Oțelea minte. Când am preluat Steaua, era societate comercială non-profit. Eu nu am luat Steaua să o transform. Ei în 1998 au transformat-o prin lege, pentru că nu mai permitea Europa cluburi departamentale.

Ce spune el, că trebuia să o ia Steaua din liga a 5-a, o altă Steaua, iar echipa aia veche trebuia desființată? Era o societate care s-a divizat din CSA. Din orice societate putem diviza, iar ei au făcut lucrurile conform legilor în vigoare.

Din punct de vedere moral, Oţelea şi Alecsandrescu au distrus Steaua. Normal că justiția i-a dat dreptate lui Oțelea. Și eu îi dădeam, dacă eram judecător, că e general. Oțelea, ca persoană de sport, e simbol. Nu puteai să bagi un simbol al României la pușcărie.

Comisioanele s-au luat pe acte. Dacă ar fi vorba să se facă pușcărie pe dreptate, ar trebui să facă pușcărie cât au făcut toți cei din Dosarul Transferurilor.

Întrebați-l cu câte datorii a lăsat-o și cum a angajat firmele de construcții când s-a ridicat tribuna oficială. Au supt de la Steaua toți conducătorii, ca niște căpușe. Și Alecsandrescu și toți au supt sângele. Dacă o iubești pe Steaua, nu îi sugi sângele și după aia să spui cât de mult o iubești. Au distrus-o, s-au îmbogățit toți. N-am eu cum să demonstrez. Stau acum să demonstrez ce șpăgi luau?", a spus Becali pentru TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
wertusi
wertusi  •  04 Noiembrie 2016, 01:37
Postat de potera pe 03 Noiembrie 2016, 13:01

Cu toate astea e singurul care a investit. In rest fotbalul din Romania are oaresce probleme, nu are resurse. Tu nu vezi ce preturi cer cluburile pe orice gloaba daca se intereseaza Steaua de el?

becali nu a investit un leu in FCSB aceasta se autofinanteaza din 2006 , a preluat activele fostei echipe , nu a platit o datorie , a falimentat vechea echipa a armatei , a infiintat o noua formatie care activeaza ilegal in liga 1

delus
delus  •  04 Noiembrie 2016, 00:12
Postat de claudiu.h12 pe 03 Noiembrie 2016, 20:32

Infractiuni in legatura cu fotbalul comise de Meme si Gigi. Culmea ca desi e interzis prin Hot. Def. Irev. de catre Jud Buc. ... meme sta pe banca Fcsb. Bleah.!!!

Ma ca bou mai esti .Unde dai si unde crapa.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  03 Noiembrie 2016, 20:32

Infractiuni in legatura cu fotbalul comise de Meme si Gigi. Culmea ca desi e interzis prin Hot. Def. Irev. de catre Jud Buc. ... meme sta pe banca Fcsb. Bleah.!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează