FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante: "S-a încălcat grav regulamentul, Steaua trebuia trimisă în Liga a 5-a!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 00:25

Cornel Oțelea, fost conducător al clubului din Ghencea, a făcut noi dezvăluiri incredibile în a doua parte a interviului acordat lui Cristi Geambașu, în ediția tipărită de azi a Gazetei. 

Oțelea fost implicat în mijlocul evenimentelor în momentul în care s-a făcut separarea echipei de clubul-mamă și spune că a fost împins să se pensioneze pentru că se opunea privatizării echipei de fotbal.

Cornel Oțelea, fost conducător al clubului din Ghencea, a făcut noi dezvăluiri incredibile în a doua parte a interviului acordat lui Cristi Geambașu, în ediția tipărită de azi a Gazetei. 

Oțelea fost implicat în mijlocul evenimentelor în momentul în care s-a făcut separarea echipei de clubul-mamă și spune că a fost împins să se pensioneze pentru că se opunea privatizării echipei de fotbal.

Până la urmă, echipa avea să ajungă în buzunarul lui Gigi Becali, însă Oțelea spune că au fost încălcate fraudulos regulamentele, iar Steaua ar fi trebuit să o ia de la zero, din liga a 5-a! Îl acuză pe Mircea Sandu că a acoperit totul: 

Iată un pasaj incendiar din dialogul Oțelea - Geambașu: 

"- Au făcut un transfer socialist, au luat activele de la clubul Steaua şi le-au mutat la FC pe bază de semnătură. Ca în socialism, luai de la unul şi dădeai altuia.

- Ce însemnau activele?
- Toţi cei 24 de jucători. Nu s-a plătit nimic pentru ei.

Şi nu este corect?
- Nu, pentru că s-a constituit o nouă persoană juridică. Fiind o nouă persoană juridică, trebuia să se fi dus în liga a 5-a şi să promoveze apoi în fiecare sezon ca să ajungă în prima ligă.

- Mai explicaţi-mi, nu mi-e foarte clar.
- Ei au desfiinţat Steaua, că n-au făcut fuziune ca să poată să-i ia locul. Şi au făcut o nouă persoană juridică care şi-a însuşit şi banii pe care clubul îi mai avea de încasat pe Panduru şi pe Filipescu.

- Vinovaţi?
- Printre alţii, Mircea Sandu, care nu trebuia să accepte aşa ceva, era împotriva regulamentului FRF. Dacă nu accepta, multe nu s-ar mai fi întâmplat azi."

Citește în zori la chioșcuri sau online, după ora 00:00 - AICI - toate amănuntele dezvăluite de Oțelea despre acest caz, ce rol a avut Babiuc, dar și ce spune fostul conducător stelist despre transferul cu cântec al lui Ilie Dumitrescu la Tottenham, povești cu Lăcătuș și Ienei.

"Ştiam că interlocutorul meu este depozitarul unor experienţe trăite la prima mână şi autorul unor decizii care marchează şi acum istoria Stelei. Poate că după acest dialog vom înţelege mai bine şi care este adevărul între Steaua lui Becali şi Armată. Sau măcar vom fi aflat mai multe lucruri"  Cristian Geambașu, despre interviul cu Oțelea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (231)
493554747481335
Solomon Neagu  •  03 Noiembrie 2016, 14:34

Am citit si eu o parte din acest interviu si nu inteleg de ce Otelea nu sa adresat organelor abilitate ca sa denunte abuzul facut,iar in ce il priveste pe ziaristul care a luat interviul il intrb de ce face conexiunea intre "Steaua lui Becali" si nu face conexiunea cu Steaua lui Paunescu pt. ca Paunescu a fost cel care a preluat echipa de fotbal de la Armata ????? Becali a preluat echipa dupa 5 ani de la desprinderea FC-ului de CSA,IN ESENTA INDIFERENT DE MODUL IN CARE S-A FACUT TRANSFERUL RESPECTIV,Becali nu trebuie bagat in discutie pt. ca el a cumparat echipa de la Paunescu si nu de la armata !!!!

177056112689613
Nelu Cretu  •  02 Noiembrie 2016, 20:11

Durerea lui Otelea , acum ca si atunci ,BANII. Geambasule ,de ce nu-l intrbi de banii pe transferurile facute pana la momentul acela,de lirele,dolarii ,marcile primiti pe marii jucatori vanduti,bani care au ajuns pe cai ocolite in buzunarelele lui si ale colegilor generali . Au crezut ca-l vor trage in piept si pe cioban,pe care nu dadeau doi bani.Doar Piturca stia cine-i omul si i-a lasat sa muste momeala ,pentru ca si el,oltean razbunator,avea sa le plateasca multe polite burtosilor cu stele care se hraneau din ce producea gaina cu oua de aur,Lasa-l acolo unde ii sta bine si nu-l putem contesta,in vitrina cu trofee si glorii ale clubului,despre omul Otelea insa............cele bune.

1795376680686028
Mircea Lungu  •  02 Noiembrie 2016, 17:19

Domnul Oțelea , mare handbalist, dar și Gațu poate mai mare, au fost comandanți ai CSA în acele timpuri, Gațu chiar la transfer! La Dinamo, "noii acționari" au plætit jucătorii preluați? Deci Becali ar fi trebuit să achite datoriile echipei de fotbal(5 milioane de $) și să cumpere și jucătorii, eventual și scaunele lipsă de pe Ghencea!

Vezi toate comentariile (231)
Comentează