FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali reacționează în controversa schimbărilor lui Teja: „Fiecare face ce vrea! Îmi spune mie unul care stă cu câinele în casă?!” + declarație dură despre Pițurcă

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 15:21

Mai multe nume importante din fotbal, precum Claudiu Niculescu, Victor Pițurcă și Cornel Dinu, au susținut că nu antrenorul Mihai Teja decide echipa de start și schimbările FCSB, ci Gigi Becali.

După FC Voluntari - FCSB 2-2, când echipa roș-albastră a făcut două schimbări la pauza și una în minutul 41, din cauza unei accidentări, s-a spus din nou că nu Mihai Teja a făcut schimbările, ci Gigi Becali.

Patronul a ieșit la atac, după ce Panduru, Pițurcă și Claudiu Niculescu l-au arătat cu degetul.

„Cum a făcut schimbări, cum am marcat gol repede. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la echipă. Nu mă intresează cine a făcut schimbările cu Voluntari și cum le-a făcut. Nu vreau să comentez. Nu am chef să comentez asta. Fiecare face ce vrea în casa lui. Dacă nu, îl luăm pe Cornel Dinu și ne comandă el. El, săracul, stă cu câinele în casă, dar comandă în casă la alții. Fac acum și păcat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Ce spune Hagi iau în considerare. Nu mă supar pe el, mai ales că s-a calificat în play-off. Pe Pițurcă nu îl cunosc, nu îl ascult, nu îl văd. L-am șters” Gigi Becali

Citește și:

O nouă idee din lojă! Becali își spune „părerea” despre o schimbare masivă în play-off: „Eu așa zic că trebuie să facă Teja”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
cneius
cneius  •  05 Martie 2019, 08:11

"Îmi spune mie unul care stă cu câinele în casă..." - va dati seama ce inapoiat e individul ?

badeadorian
badeadorian  •  04 Martie 2019, 21:13
Postat de badeadorian pe 04 Martie 2019, 19:57

Gigi este un simulacru de crestin , un fariseu de calitate si un misogin fervent . Este tipul de semidoct calare pe un morman de bani care are impresia ca lumea este presul lui . Merita dispretul profund din parte tuturor celor care iubesc un caine .... Sa fii sanatos Gigi si multumesc Divinitatii ca nu sunt ca tine !! ... Daca ar veni Gigi ,prin absurd , si mi-ar da 1 milion de euro sa-i vand metisa mea de Jack Russel *** !!!

Banarea este pentru ce face romanul sa alunge deochiul !!

badeadorian
badeadorian  •  04 Martie 2019, 21:10
Postat de Sorin Dumitrescu pe 04 Martie 2019, 20:59

Sunt Dinamovist, dar Jiji,are dreptate, nu poți vb de alcineva ,când tu nu mai ai treaba cu fotbalul decât pe la televiziuni!

''Alcineva'' ala vine din iarba , stie fotbal de 150 de ori mai mult decat oierul . Si chiar daca are un caracter gretos si este increzut macar in materie de fotbal este profesor fata de oierul amator !!! Si nu sunt fan Dinu Cornel ....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează