FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a enervat și pleacă de la Steaua! Investește la alt club din Liga 1: "Voi lua campionatul"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 20:02

Gigi Becali este tot mai nemulțumit de faptul că Steaua este în continuare în conflict cu Armata pe tema mărcii și arenei.

Acum, după ce Steaua a ratat finala Cupei României și are șanse mici de a câștiga campionatul, patronul roș-albaștrilor vrea să renunțe la club și să investească la FC Voluntari, echipă unde președinte este Dumitru Dragomir, prietenul său.

Actualul patron al Stelei a asistat la meciul celor de la FC Voluntari cu CSU Craiova, scor 0-2. 

"Aici vreau să investesc din vară!  O să îi las Steaua lui Boroi, eu voi lua campionatul cu Voluntari și voi juca în Champions League", a spus Becali la ProTV.

"Glumă e glumă, dar se mai adeverește. De Paște sunt campion cu Steaua" Gigi Becali, la DigiSport

În prezent, echipa ilfoveană se află pe locul 6 în play-out, ultimul care asigură salvarea de la retrogradare, cu trei puncte în plus față de locul 7.

"Fără Liga Campionilor sau Europa League, nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani!" Gigi Becali, după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României de Dinamo, 2-2 la general

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Aprilie 2016, 21:57

Dumnezeu nu ascultă rugăciunile nebunilor

gabineg
gabineg  •  28 Aprilie 2016, 19:03

Du-te bre nea Gigi la Atletico Textila.

gicapuia
gicapuia  •  28 Aprilie 2016, 17:31

Cum de il mai bagati in seama ***!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează