FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA 0-1

Becali s-a luat de Dică și MM Stoica: ”I-a înnebunit! Lasă-i, bă! Care e problema?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 23:28

Gigi Becali susține că în săptămâna premergătoare meciului cu Chiajna, scor 0-1, oficialii echipei i-au bătut la cap pe trei dintre jucătorii echipei să nu ia cartonaș galben pentru a nu fi suspendați în partida următoare pentru cumul de avertismente.

”Atât timp cât suntem la mâna noastră e bine. Când jucam prost țipam, urlam. Azi pot să zic doar Man, Tănase și Planici. Nu înțeleg ce a vrut să facă Planici acolo.

Pe Planici, Nedelcu și Junior (n.r. Morais) i-au înnebunit că să nu ia galben, să nu ia galben. I-a înnebunit. Lasă-i, bă, să ia galben! Care e problema dacă iei galben? Joacă, bă, fotbal! Bine, Man și Tănase n-au fost în apele lor”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a vorbit și despre reacția suporterilor care la finalul meciului i-au cerut demisia lui Dică: ”Niciodată nu-l demit pe DIcă. Azi a fost o chestiune așa... am jucat doar la o poartă. Nu există demisie, nu există demitere, nu e niciun fel de problemă. Nu fac caz din nimic. Am jucat foarte bine, doar că benzile noastre”.

Citește și: Romario Benzar, desființat: "Azi am jucat fără fundaș dreapta"

Citește și: Dică le răspunde fanilor care i-au cerut să plece de la FCSB: ”Nu-mi dau demisia! Sunt puternic, duc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
coriolanus
coriolanus  •  08 Octombrie 2018, 10:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai aparut tu prostalaule.. Nu e de ajuns?

magic4ever
magic4ever  •  08 Octombrie 2018, 09:48
Postat de marius.bxl pe 07 Octombrie 2018, 23:55

Dica antrenorul secolului

Dica este marioneta, Becali face echipa...Tanase. Mann, Morutan si Coman daca erau jucatori de zeci sau sute de milioane de euro cum viseaza Becali trebuiau sa isi umilesca adversarii pe teren la ce campionat slab avem,dar ei sunt niste fotbalisti fff limitati care nu au miscat in fata unor fotbalisti care valoreaza 200-300 mii euro care se lupta an de an la retrogradare....

adi2008
adi2008  •  08 Octombrie 2018, 09:20

Dică e necesar pentru că regulamentul cere să ai antrenor pe bancă. Dacă îl demite, trebuie să găsească alt om de paie...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează