FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali se contrează cu antrenorul lui Dinamo pe tema Gnohere: "Asta i-a spus Andone?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 17:21

Ioan Andone l-a sfătuit astăzi pe Harlem Gnohere, într-o conferință de presă, să nu-l copieze pe conaționalul său Gregory Tade, care a ajuns la Steaua din postura de vedetă a Ligii 1 și apoi a fost dat afară.

Gigi Becali l-a contrazis însă pe antrenorul lui Dinamo și spune că Steaua reprezintă o pistă de lansare pentru toți fotbaliștii, dând exemplul lui Tade care a ajuns în Qatar, unde are un salariu uriaș.

"Andone i-a zis lui Gnohere să nu facă la fel ca Tade? Păi, Tade a trecut pe la Steaua și a ajuns la un salariu de 1 milion de dolari pe an, în Qatar. Așa rău a ajuns Tade după ce n-a făcut nimic la Steaua", a spus Becali la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
idi53
idi53  •  12 Septembrie 2016, 13:18

Ciobanul ar trebuii sa fie ingrijorat de situatia fcsb-ului pt ca nu va mai trece mult timp si fcsb va disparea din fotbalul romanesc!

159273521119211
Florin Popescu  •  12 Septembrie 2016, 10:13

becali sasi vada de *** lui ca daca dinamo vb de o *** dea lor aflata sub contract alde mimi vargatul lua foc si ne chema la comisii sa ne suspende.aici trebiue sa vina danciulescu sa apere jucatori nu patronul zgarcit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159273521119211
Florin Popescu  •  12 Septembrie 2016, 10:07

la cioban totul se rezuma la bani,dar nu spune ca un an de zile sa antrenat prin balarii si cand na mai avut incotro la chemat sa joace,atunci a pus tade piciorul in prag si a scapat de conducatorii puscariasi ai fcsb.bizonule sunal pe tade si o sa te convingi ca era gata sasi rateze carierea din cauza lui mimi si restul,asa ca mai bine semneaza cu clubul care tea facut cine esti acum si in primavara cvei pleca pe bani multi la o echipa puternica din europa nu in emirate

Vezi toate comentariile (3)
Comentează