FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - STEAUA 1-0

Becali, tranșant în cazul lui Toșca: "El nu are valoare! I-am zis lui Reghe să nu se mai întâmple asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 16:11

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre Alin Toșca, fundașul Stelei, despre care a spus că nu vrea să mai fie căpitanul echipei roș-albastre.

"Toșca nu este un jucător talentat. El muncește și, dacă se concentrează, joacă foarte bine. Are forță și viteză, dar trebuie să se concentreze. El, în ultimul timp, s-a văzut căpitan la Steaua și la echipa națională și a crezut că e valoros. El nu are valoare. El joacă bine dacă se concentrează maxim. S-a deconcentrat puțin și uite ce a întâmplat.

I-am zis lui Reghe că nu vreau să îl mai văd căpitan. I-am zis lui Reghe, pa, la revedere, să nu mai fie căpitan", a spus Becali la TV Sport Ro.

Citește și: Tensiuni la Steaua » Un jucător și-a ignorat complet antrenorul și colegii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  21 Noiembrie 2016, 07:19

gigi, pune-l pe reghe sa spele intrarea la palat, si pune alt antrenor. echipa nu o sa joace, cu acest antrenor, care nu mai e suportat si care nu stie ce joaca !!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2016, 21:38

Boldrin si De Amorim cand au venit au jucati bine amandoi si au marcat. Acuma nu mai sunt buni.La fel Jakolis ,in primul meci a jucat excelent dupa care a devenit rezerva de lux.

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Noiembrie 2016, 21:36

Jucatorii care sunt acum la Steaua nu au valoare. Doar cei ce vor veni.Alibec ,Gnohere si care or mai fi. Dupa care odata veniti ,vor intra si ei pe lista. Cum greseste unul ( azi Tosca ) e gasit tap ispasitor. au mai fost cativa ,Golubovici ,Enache ,de astia imi amintesc ,Muniru parca . Traiti numai in viitor. Sunteti incompetenti si rau voitori.Creati o atmosfera tensionata si de aceea jucatorii nu mai sunt ei insisi.Plecati voi ,Becali ,Reghecampf si Stoica si veti vedea alta *stea*.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează