FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ 0-2

Belo de la Pitești » FC Argeș se impune cu 2-0 în deplasarea de la Sepsi

Sepsi - FC Argeș, în etapa #5 +19   FOTO
Sepsi - FC Argeș, în etapa #5

Articol de , - Publicat duminica, 15 august 2021 20:30 / Actualizat duminica, 15 august 2021 22:30

Sepsi - FC Argeș 0-2. Turda, fundașul pe care Jean Vlădoiu îl compară cu Belodedici, a marcat al doilea gol și a securizat victoria violeților, una pe care formația lui Prepeliță a meritat-o.

Programul complet al etapei #5 din Liga 1

După un sezon prea bun, Sepsi arată cu mult mai rău decât ar trebui să fie văzută o formație cu un lot mediocru. Clubul din Sfântu Gheorghe plătește salariile la timp, ceea ce constituie o performanță în fotbalul românesc, și rezistă tentației de a se întinde prea mult, evită să își crească bugetul încât să nu-l mai poată susține. 

Parametrii economici o fac pe Sepsi să fie admirată. 

+15 FOTO

Made by FCSB 

Pe teren, echipa a înregistrat rezultate prea bune în sezonul trecut, motiv pentru care a ajuns în depresie acum. Covăsnenii au participat în Conference League și se simt obligați să joace iar în play-off, chiar dacă ei nu au jucători mai buni decât sunt ai altora. 

Oamenii lui Grozavu au ajuns să contabilizeze înfrângeri și rămân blocați în coada clasamentului, nu se mai descurcă nici măcar în întâlnirea cu o altă trupă aflată în criză, FC Argeș. Piteștenii obțin la Sfântu Gheorghe prima victorie din acest sezon. Sepsi a dominat în prima parte a jocului fără să aibă imaginația pentru faze importante. 

Violeții au marcat grație instinctului pe care l-a etalat Cristian Dumitru. Atacantul împrumutat de la FCSB l-a păcălit pe fundașul stânga Dumitrescu și a finalizat ca un jucător experimentat, nu ca un jucător în vârstă de numai 19 ani.  

A bătut și Argeșul pe cineva

Roș-albii au continuat să care de pomană mingea către poarta adversarilor. 

Așkovski a înscris un gol anulat pentru un ofsaid neclarificat de reluările TV. Alte momente importante sunt greu de povestit. Mai clar a atacat tot FC Argeș. Cristi Tănase a centrat din corner, a trimis mingea în afara careului mic și Turda a trimis cu capul perfect, a plasat mingea lângă bara din dreapta lui Niczuly. 

Turda, un fundaș pe care Jean Vlădoiu l-a comparat cu Belodedici, e un stoper care nu prezintă încredere la prima vedere. Nu are un CV grozav, a fost adus în urmă cu trei ani de la Pandurii, și e cam scund pentru post. În realitate, el e cel mai bun din apărarea Piteștiului și mai și marchează! 

E prima victorie a argeșenilor în sezonul acesta, primul meci bun în stagiunea „post-Malele”, adică după ce și-au pierdut golgeterul. Sepsi n-a pierdut pe nimeni important, covăsnenii doar se minunează că nu sunt atât de buni cum credeam și cum îi credea lumea.

82de meciuri și 3 goluri a adunat Turda la FC Argeș. El are 24 de ani și a mai jucat la Pandurii, la Zalău și la Suceava

Sepsi - FC Argeș 0-2

Sepsi - FC Argeș, echipe de start:

SEPSI: 33. Niczuly - 82. Ninaj, 3. B. Mitrea, 2. Souza, 20. Dumitrescu- 14. Gonzalez, 17. Fofana, 8. Vașvari- 90. Golofca, 23. Ciunciukov, 15. Askovski
REZERVE: 12. Began, 88. Dimitrov, 4. Tincu, 27. Ispas, 10. Ashahbar, 77. Aganovic11. Ștefănescu,  22. N. Tamaș, 24. Fulop, , 91. Bojici
ABSENȚI: Bărbuț (accidentați)
ANTRENOR: Leo Grozavu

FC ARGEȘ: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 14. J. Miguel, 19. De Jonghe - 4. Meza Colli, 8. I. Șerban - 9. Cr. Dumitru, 29. Dumitrașcu 10. Cr. Tănase - 44. Said Ahmed
REZERVE: 22. Fl. Croitoru, 7. Viana, 17. Pițian, 16. Ruan, , 21. Palici, 25. Boldor, 11. Ișfan,, 42. Lupeta, 89. Honciu
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)

UPDATE FCU Craiova, două transferuri într-o zi! A semnat fotbalistul Luanei și s-a întors „fiul rătăcitor” al lui Mititelu

A scăpat de calvarul de la FCSB și a spus TOT: „E o junglă acolo” + „Patronul e nebun!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  16 August 2021, 14:52

"echipa a înregistrat rezultate prea bune în sezonul trecut, motiv pentru care a ajuns în depresie acum." ?????

blue_lion
blue_lion  •  16 August 2021, 00:55
Postat de dubluv pe 15 August 2021, 21:06

articolul imi pare scris in limba coreeana si tradusa in romana de un web translator neactualizat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  15 August 2021, 21:06

articolul imi pare scris in limba coreeana si tradusa in romana de un web translator neactualizat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează