FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Belodedici: "Nimeni nu mişcă la Piţurcă. Veţi vedea muncă şi disciplină de acum încolo"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Fostul fundaş al Stelei Miodrag Belodedici consideră că numirea lui Victor Piţurcă în funcţia de antrenor al roş-albaştrilor este una dintre cele mai bune decizii luate la gruparea din Ghencea în ultimii ani.

"Venirea lui Piţurcă la Steaua este o veste foarte bună, am fost şi coleg cu el, l-am avut şi antrenor şi nu pot să spun decît lucruri bune. Veţi vedea muncă şi disciplină de acum înainte, nimeni nu va mişca în faţa lui.

E o decizie inspirată să fie aduşi foşti jucători sau antrenori, ei cunosc foarte bine ce înseamnă să aperi culorile acestui club şi vor da totul pentru a-l aduce unde-i e locul", a spus Belodedici la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bek
bek  •  01 Iunie 2010, 12:36

SHOWul cu Hagi a fost o bagatela, parca il vad pe Pitzi ca pleaca cu rozeta sparta si cu banii lui jiji castigatzi la poker, se inteleg ei ca fratzii ce naiba !

sergiusurdila
sergiusurdila  •  01 Iunie 2010, 12:03

Respect pentru Belodedici! Un jucător care a pus suflet peste tot pe unde a evoluat. Belo poate preiei şi tu Naţionala în Campania CM 2014!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează