FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

EXCLUSIV VIDEO Săgeți după suferință: „Sunt dezamăgit de comisii. Le-a ieșit! S-a salvat Dinamo? Merită și ei un suc!”

Articol de , - Publicat luni, 13 mai 2024 14:03 / Actualizat luni, 13 mai 2024 15:45

Romario Benzar, apărătorul Botoșaniului, păstrează încă urmele intrării dure a lui Hakim Abdallah asupra lui și a avut o replică tăioasă la adresa membrilor Comisiei de Recurs a FRF: „Dacă nu eram român, și eram străin, tot așa eram tratat?!”.

FC Botoșani a pierdut la Galați, 0-2 cu Oțelul, a irosit șansa de a se salva direct, va juca o dublă de baraj cu CS Mioveni. Putea fi mai bine pentru moldoveni, întrucât au început ultima etapă din play-out de pe o poziție ce permitea salvarea directă. Putea fi mai rău pentru trupa lui Valeriu Iftime, întrucât dacă Voluntari obținea o remiză cu U Cluj (0-1), trimitea Botoșaniul direct în Liga 2.

Dinamo și Botoșani joacă meciurile decisive pentru salvare în deplasare
BARAJE
Dinamo și Botoșani joacă meciurile decisive pentru salvare în deplasare

Romario Benzar este sincer: „În decembrie, dădeam și bani dacă ni se spunea că ajungem la baraj”

La final, jucătorii formației din nordul țării trăiau un mix de sentimente. Unii au savurat, explicit, încheierea partidelor din play-out, urmărind pe telefoanele mobile cum s-au salvat de la retrogradarea directă. Alții au fost supărați de eșecul de pe malul Dunării.

Romario Benzar, 32 de ani, a jucat cu o cască de protecție, și la acest meci, după accidentarea teribilă suferită în urma contactului dur cu dinamovistul Hakim Abdallah la meciul direct dintre cele două echipe.

„Din păcate, n-am fost așa cum trebuie în acest meci. Dumnezeu ne-a ajutat, ne-a mai dat o șansă. Suntem bucuroși, totuși, ar trebui să fim mulțumiți, fiindcă, în decembrie, dacă ni se spunea că vom prinde un loc de baraj... Semnam toți și dădeam și bani!

Este trist cum am pierdut cu Oțelul, sper să ne revenim și să învingem. Mioveni e echipă grea, trebuie să arătăm cum am arătat până azi (n.red ieri, la meciul de la Galați). Avem valoare și puterea de a rămâne în Liga 1", a declarat Romario Benzar la microfonul GSP.ro.

29de meciuri și 4 assist-uri a adunat Benzar pentru FC Botoșani în actuala stagiune

Oțelul Galați - FC Botoșani 2-0. Bogdan Andone, conferință de presă după înfrângerea suferită în această seară

Romario Benzar, ironic: „Dacă spui că a dat și gol, bravo! Cred că le-a ieșit...”

„Roma” păstrează urmele intrării violente a dinamovistului la meciul din 23 aprilie. Rana nu s-a cicatrizat total. Decizia Comisiei de Recurs a FRF, care a admis apelul lui Dinamo și a lăsat doar două etape de suspendare pentru Abdallah din cele șase dictate inițial de Comisia de Disciplină, l-a enervat la culme pe fundașul dreapta.

Nu și-a ascuns dezamăgirea. A fost surprins să audă că Hakim chiar a deschis scorul în etapa cu UTA (2-0).

„Sunt mai OK, s-a prins și rana. Sunt dezamăgit de comisii. Cred că le-a ieșit... S-a salvat Dinamo? (2-0, primul gol Abdallah) Da? Deci le-a ieșit. Bravo, felicitări, merită și ei un suc.

Nu sunt ranchiunos, nu port pică, dar dar când faci o greșeală, trebuie să plătește pentru ea. A dat 6 etape inițial de suspendare. După, două... De ce? Întreb. Dacă eram străin și nu român, oare se judeca la fel? La fel era măsura? Întreb și eu. Dacă-mi spui că a dat și gol, bravo, felicitări.

N-am nicio treabă cu Dinamo, cu nimeni. Să se salveze și ei dacă merită și sunt mai buni. N-am nimic nici cu Abdallah. Supărarea mea e pe cei de la comisii”, a comentat Benzar.

Cum au motivat, că ce? Poți face ce vrei, dacă ai un avocat bun și te scapă? Sunt curios să văd care a fost motivarea, chiar aș vrea s-o citesc
Romario Benzar, fundaș FC Botoșani

19selecții a strâns Benzar pentru naționala României

Citește și alte știri:

Nu faceți bal, să n-ajungeți la spital! Cu cine se va duela Dinamo la baraj

EXCLUSIV VIDEO Un japonez crede în România și Alibec la Euro: „Mereu au fost 2-3 surprize”

Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (39)
sandi
sandi  •  18 Mai 2024, 08:44
Postat de thisuserisreal pe 13 Mai 2024, 14:51

Hopa ca a sarit dinamovistul in sus. Draga sandi, lovitura mult iubitului tau jucator Abdallah a fost asupra capului si nu a fetei! Scalpul i-a fost brazdat de crampoanele lui Abdallah, de zici ca era dintr-un film cu Winnetou. Cauta pozele cu Romario Benzar din spital, sunt disponibile pe internet. Eu inteleg ca sunteti suporteri ai lui Dinamo, dar incercati sa fiti obiectivi si sa recunoasteti ca Abdallah a avut o intrare criminala iar cele 2 etape de suspendare sunt o batjocura fata de mult clamata prioritate a apararii integritatii fizice a jucatorilor.

Usurel sa nu iti pocneasca o vena sau sa iti intre o unghie in gat:))))

sandi
sandi  •  18 Mai 2024, 08:42
Postat de Mao23 pe 13 Mai 2024, 14:33

Sandibell, esti in eroare! Benzar a avut capul spart. Daca nu te-ai uitat la meci macar puteai sa te informezi inainte sa spui balarii.

Vad ca stii sa ii ironizezi pe cei care isi spun parerea. Eu nu te ironizez dar pot spune ca nu ai dreptate. Acea casca a fost purtata ca sa arate cat de grav a fost lovit, ceea ce nu e cazul ca el a jucat toate meciurile care au urmat. Bine a venit si Karma si la meciul asta ultimul chiar sa rupt in prima repriza.... soarta......

parpalacMov
parpalacMov  •  15 Mai 2024, 10:02
Postat de blackpedro pe 14 Mai 2024, 17:02

V-am ignora daca n-ati mai baga capul in poza. Voi sunteti ca neamul prost care vine la masa nepoftit, si nu se multumeste sa fie asezat dupa rang, dupa performante, dupa valoare. Nu, voi veniti, va bagati in ochii tuturor, faceti ca toate visele ca sa fiti luati in seama, ca sunteti ''superiori'' si ''unici'' si vreti sa stati la masa de high stakes desi *** in toate sensurile posibile. Aiurelile alea cu obedienta, rasul, si c*** Ati bifat toate bornele negative ale fotbalului. Nici voi nu stiti pe cine sa mai dati vina pentru marasmul in care va gasiti, si pe care-l meritati din plin. Va incalziti cu peluze arse, veste, ultraserii si tot felul de alte chestii la fel de insignifiante, carora doar voi si imamii din peluza le dati o valoare mai mare decat o ceapa degerata. Lumea a evoluat, are obiective de cupe europene, de castigat campionate, de vandut si cumparat jucatori. Voi ati ramas cu vestele si cu poze de ***

Esti exemplul perfect al suporterului de carton ce pleaca la pauza cand nu-i convine scorul, iar singurele fericiri in viata sa submediocra sunt aduse de victoriile altora pe care si le atribuie hoteste. Cum e, ma, sa depinzi de altii si sa latri la comanda? Nu ti-e putin rusine sa te complaci in umilinta? Ce culoare avea hartia pe care ai ridicat-o pe 16 august? :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează