FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

OFICIAL Antrenor nou în Superligă! A întârziat la conferința de prezentare: „Am aterizat la timp, dar traficul...”

Sepsi este a zecea în SuperLigă
Sepsi este a zecea în SuperLigă

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 18:51 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 19:58

Sepsi OSK l-a anunțat pe neamțul Bernd Storck (60 de ani) ca antrenor principal al echipei. Acesta îl succede pe banca tehnică pe Liviu Ciobotariu, demis după o serie catastrofală de rezultate.

La doar o zi după ce a oficializat despărțirea de Liviu Ciobotariu, Sepsi a numit succesorul acestuia. Este vorba despre neamțul Bernd Storck, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului în curs, adică în vara lui 2024, cu opțiune de prelungire.

Scor uluitor, cea mai mare umilință din cariera lui Tătărușanu! Românul a fost „ciuruit” de vedetele Mahrez, Kessie și Veiga
ARABIA SAUDITĂ
Scor uluitor, cea mai mare umilință din cariera lui Tătărușanu! Românul a fost „ciuruit” de vedetele Mahrez, Kessie și Veiga

Sepsi l-a prezentat pe Bernd Storck

În această seară a avut loc și conferința de presă în care a fost prezentat Storck.

Patronul Laszlo Dioszegi a fost primul care a luat cuvântul: „Suntem foarte onorați că a răspuns pozitiv cererilor noastre. Sper din toată inima că vom avea o colaborare frumoasă și fructuoasă. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar știu un lucru. Cu mâna de fier și experiența domnului vom ieși din acest impas. Sper ca lucrurile să meargă spre bine”.

A urmat Bernd Storck. „Îmi prezint scuzele pentru întârziere. Am aterizat la timp, dar străzile au fost foarte aglomerate. Sunt foarte fericit să fiu aici. Cred că am avut întâlniri foarte bune timp de două zile, am vorbit despre proiectul de aici, am văzut acest stadion frumos și am fost motivat instant să vin aici.

Avem un obiectiv mare, voi face totul pentru a urca echipa unde merită să fie. Am văzut câteva meciuri ale echipei, consider că avem mult potențial, mulți jucători buni. Îi voi antrena din greu, pentru a-i face mai buni, pentru a fi mândri de ei la finalul sezonului.

Play-off-ul este un obiectiv dificil, dar nu îmi e teamă. Obiectivul meu este întotdeauna să fac echipa mai bună. Am viziunea mea cu privire la cum trebuie să jucăm pe viitor, când avem mingea și când nu o avem. Cred că avem mulți jucători buni și că-i pot aduce la nivelul necesar.

Am o săptămână să pregătesc echipa pentru meciul cu Dinamo. Va fi dificil, dar cu ajutorul suporterilor și a tuturor celor din staff vom pregăti bine echipa”, a precizat neamțul.

Antrenor nou în Superligă! A întârziat la conferința de prezentare: „Am aterizat la timp, dar traficul...”
Bernd Storck, la conferința de presă de astăzi

Vreau să le mulțumesc domnului Ciobotariu și staff-ului pentru tot ceea ce au făcut. Să nu uităm că am câștigat o Supercupă alături de dânsul și că ne-a lipsit un fir de ață ca să intrăm în grupele Conference League, ceea ce este mare lucru. Am pierdut un antrenor, dar am câștigat un prieten. El și toți din staff-ul lui sunt oameni corecți, le doresc tot binele din lume.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

10este locul pe care-l ocupă Sepsi în SuperLigă. Are 20 de puncte, 5 sub Petrolul, prima echipă de pe locurile de play-off

Bernd Storck a antrenat naționalele Ungariei și Kazahstanului

Storck vine după un mandat de 7 luni la KV Kortrijk, în Belgia, țară în care le-a mai pregătit pe Eupen, Genk, Cercle Brugge și Mouscron. O altă echipă de club notabilă din CV-ul lui Bernd Storck este Dunajska Streda, echipă slovacă susținută de Guvernul Ungariei, la fel cum se întâmplă și cu Sepsi.

Anterior acestor experiențe la echipe de club, Storck a antrenat echipele naționale ale Ungariei (iulie 2015 - octombrie 2017) și Kazahstanului (septembrie 2008 - decembrie 2010).

La naționala Ungariei l-a înlocuit pe banca tehnică pe Pal Dardai și a debutat chiar împotriva României antrenate de Anghel Iordănescu. A fost atunci 0-0 la Budapesta, în preliminariile EURO 2016.

„Tricolorii” au terminat grupa F pe locul doi, la un punct în urma Irlandei de Nord, calificându-se la acel turneu final. Ungaria lui Storck a terminat doar pe locul 3, la 4 puncte de România.

Așa s-a întâmplat și în următoarele preliminarii, cele pentru Mondialul 2018, când ungurii au ratat calificarea, încheind grupa la 14 puncte în urma primelor două clasate, Portugalia și Elveția.

În total, Storck a avut 25 de meciuri la cârma naționalei Ungariei (8 victorii, 7 remize și 10 înfrângeri) și 14 la cea a Kazahstanului (3 victorii, 11 eșecuri).

Mai multe știri de actualitate:

Calificarea României la EURO încheie prematur Superliga! Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF pentru meciurile din play-off
PROGRAM
Calificarea României la EURO încheie prematur Superliga! Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF pentru meciurile din play-off
Mesajul public transmis de Liviu Ciobotariu în ziua în care șeful lui Dinamo îl așteaptă la discuții
SEPSI
Mesajul public transmis de Liviu Ciobotariu în ziua în care șeful lui Dinamo îl așteaptă la discuții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Bumbisor
Bumbisor  •  03 Decembrie 2023, 23:58

Eh, avem noi unul care intarzie de 8 ani sa ne fie presedinte.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Noiembrie 2023, 21:23

Ăsta e trimis de la Budapesta. A antrenat deja Ungaria și o echipă susținută de Guvernul maghiar, acum vine la a doua

dobrin
dobrin  •  30 Noiembrie 2023, 21:06

Unde or fi gasit singurul neamt care intarzie :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează