FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“Bestii!”

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Crainicul stadionului Steaua, Florin Ghencea, susţine că luni noapte, “rapidiştii au bătut un tramvai plin cu oameni şi ultraşi".

Războiul din Liga I s-a mutat în stradă, după meciul Steaua-U Cluj.

Crainicul stadionului Steaua, Florin Ghencea, descrie scene de groază: “Eram în tramvai, îm­preu­nă cu Leorda Ion, un jucător din Republica Moldova, venit pentru probe la Petrolul. La Crîngaşi, tram­vaiul a fost atacat de 70-80 de inşi, iar alţi 20-30 s-au pus pe şine, în faţa tram­va­iu­lui, să nu plece”.

DEPUNE PLÎNGERE

Florin Ghencea a continuat: “Nu aveau însemnele vreunei echipe, dar erau înarmaţi cu bîte şi lanţuri. «Forţa Rapid! Loviţi-i pe toţi!», atît am auzit. Au început să dea în toată lumea. Am văzut cu ochii mei cum i-au rupt o bîtă în cap unui suporter stelist. Oamenii fugeau care încotro. A fost anarhie şi nici picior de poliţist sau jan­darm”. El este decis să depună plîngere penală: “Îi pot recunoşte uşor pe 5-6 dintre atacatori”. Leorda Ion (19 ani) susţine că “n-am mai văzut aşa ceva! Chiar mi-a fost teamă că am putea fi linşaţi! În Moldova nu se petrec astfel de lucruri!”.

RATB şi Poliţia nu confirmă

Mihai Vlădărău, PR-ul RATB, susţine că “la ieşirea de pe traseu, fiecare vagon este riguros controlat, dar în noaptea de luni spre marţi nu s-a consemnat nici o problemă”. La rîndul său, Christian Ciocan, purtătorul de cuvînt al Poliţiei, spune că “nu am primit nici o plîngere, nu s-a apelat serviciul de urgenţă pentru vreun incident între fani”. Un vatman, Valentin Morari, susţine că “la Piaţa Crîngaşi erau foarte mulţi suporteri gălăgioşi, dar n-am văzut nici o bătaie. Chiar m-am mirat că nu era Poliţia acolo”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
 •  16 Aprilie 2008, 23:17

Ásta era pe drogurii, ca mine, pe timpul când jucam la Chelsea, când i-a vázut pe "rapidisti".

 •  16 Aprilie 2008, 19:53

Bai, nene, daca erau 30 de insi, asta inseamna o treime (1/3) din capacitatea tramvaiului. Adaugand persoanele care erau acolo (cel putin pe atatt - deci inca 30), se creeaza o inghesuiala acolo. De unde atata spatiu si pt scandal si pt bataie? Nu spun ca nu ar fi existat ceva acolo dar mai mult de un simplu schimb de replici nu cred ca a fost.

 •  16 Aprilie 2008, 16:54

le doresc tuturor vitejilor de la crangasi k in viitor sa vina si copii lor cu o mana un picior rupt sau cu capu spart acasa..sa vedem dak lor le place asa..sa ramana copii lor schilozi toata viata pt k circula cu un tramvai seara p timp de ploaie,neavand nici o vina in duelul ultrasilor..moiee ciorilor

Vezi toate comentariile (125)
Comentează