FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Bizonul" are un obiectiv secret » Vrea să doboare un record din sezonul 2012-2013

Harlem Gnohere
(foto: Raed Krishan, GSP)
Harlem Gnohere (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 09:59

Harlem Gnohere se luptă pentru titlul de golgeter cu Țucudean, dar obiectivul personal al francezului este să înscrie mai multe goluri decât a reușit Rusescu în urmă cu șase sezoane.

Cel mai bun jucător străin al anului trecut, Gnohere, e principalul favorit al caselor de pariuri să marcheze în meciul din această seară, cu Viitorul. Cu 12 goluri în actualul sezon al Ligii 1, "Bizonul" a primit cota 2,55 că va puncta în poarta campioanei.

Francezul are un sezon excelent și i-a luat fața lui Denis Alibec în ceea ce privește titularizarea. Are 12 goluri în campionat, unde a disputat doar 15 partide ca titular. Și a mai adunat alte 5 goluri și în Europa League, fiind singurul stelist care a marcat în "dubla" cu Lazio din Europa League.

De câte goluri mai are nevoie Gnohere pentru a-l egala pe Rusescu și ce spune francezul despre concurență, în ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta Sporturilor și online, aici!

Alte articole din ediția de azi

 "Bizonul" are un obiectiv secret » Vrea să doboare un record din sezonul 2012-2013

Acuze extrem de grave la adresa FRF: "S-au făcut manevre mafiote"

Nu rata cele mai bune ponturi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marian0904
marian0904  •  11 Martie 2018, 11:42

Prima conditie e sa joace! Dar Dica a ramas setat la Alibec.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Martie 2018, 11:36

Rusescu a marcat 21 de goluri în ediția aia. Nouă goluri în zece meciuri n-ar fi ușor de marcat, mai ales că Steaua nu strălucește...

marius.bxl
marius.bxl  •  11 Martie 2018, 10:55

Nu cumpar nici-un ziar. Nu ma intereseaza de cate goluri mai are nevoie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează