FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bjelanovici vine miercuri în România să semneze cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Atacantul croat de la Vicenza, Saşa Bjelanovici (31 de ani), a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Atacantul va semna cu gruparea din Gruia pe trei sezoane.

Impresarul jucătorului, Danilo Caravello, a mărturisit că mai sînt mici detalii de pus la punct. "Jucătorul vrea să vină. Mai sînt mici discuţii între cluburi", a spus Caravello. Bjelanovici va ajunge săptămîna viitoare la Cluj.

Portughezul Nuno Diogo va completa defensiva lui Andrea Mandorlini. Fundaşul a semnat pe trei sezoane cu CFR Cluj şi va cîştiga 120.000 de euro pe stagiune.

Fostul jucător al Braşovului, care a venit la Cluj din postura de jucător liber, va fi prezent luni la primul antrenament al verii, sub comanda lui Andrea Mandorlini. În acest moment, antrenorul italian are la dispoziţie patru fundaşi centrali: Cadu, Alcantara, Rada şi Diogo.

Clujenii n-au renunţat nici la Felice Piccolo. Astăzi, preşedintele Iuliu Mureşan va negocia cu Empoli şi cu stoperul italian. Accentul va cădea pe salariul lui Piccolo la Cluj.

Se pare că jucătorul de 27 de ani nu e dispus să revină la Cluj pentru o remuneraţie mai mică decît cea pe care o are în Italia , 350.000 de euro pe sezon.

Conducerea campioanei vrea să-i propună un salariu mai mic, 200.000 de euro, şi o sumă consistentă la semnătură.

1.87 metri este media de înălţime a fundaşilor centrali din lotul lui CFR

8 milioane de euro e bugetul de transferuri anunţat de Paszkany după cîştigarea eventului

CE TRANSFERURI FACE CAMPIOANA CFR
Jucător                           Sumă                   Şanse de realizare
Ioan Hora                600.000 de euro          100 la sută
Ionuţ Rada                   liber                        100 la sută
Nuno Diogo                 liber                        100 la sută
Dominique Kivuvu       liber                      100 la sută
Saşa Bjelanovici    900.000 de euro          95 la sută

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
cheferistul
cheferistul  •  20 Iunie 2010, 13:16

tzi se cam pare,doar prin simplul fapt ca mintiuca ta obosita nu poate sa intzeleaga o fraza simpla(cu punctuatzie fara punctuatzie)e romana pandele,nu rusa,sau cred ca,daca as putea sa scriu in rusa mai intzelege mai bine!aseai!oricum nu e vina mea ca nu itzi potzi intzelege propria limba!!3.acesta este un articol despre CFR si nu unul din cotetzul oierului,asa ca daca vrei sa te faci remarcat fao la tine la putina cu branzica fecaleza la nasuc,aici nu miroase a branza si nici nu e tarlaua ta..

cheferistul
cheferistul  •  20 Iunie 2010, 13:09

bei vrajeala comunista,parerea mea e ca so lasi moarta cu cliseele expirate pe care le-ai invatzat la scoala de partid,cat despre diplome las nu itzi face tu griji tzi-am mai spus!posed probabil mai multe decat poate sa conceapa capul tau fara dex,te anuntz ca nici din greseala un urangutan ca tine nu ar putea sa imi fie mie tata,nici macar partener de discutzie pentru ca nu ai cu ce amaratule!!2.cat despre a parea interesant,total gresit,tzi se pare bei Pandele,pentru simplul fapt ca ....

zeidas
zeidas  •  19 Iunie 2010, 22:50

piccolo merita banii ceruti, e meserias.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează