FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Blat cu cântec, recunoscut după aproape 20 de ani: „MM Stoica mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu și trebuia să se achite”

MM Stoica, în perioada petrecută la Oțelul Galați / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor +1   FOTO
MM Stoica, în perioada petrecută la Oțelul Galați / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 13:19 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 14:04

Antrenorul Victor Roșca (66 de ani), fost la Oțelul, Petrolul sau Corvinul Hunedoara, a povestit luni dimineață, la GSP Live, momente inedite petrecute de-a lungul carierei la echipele pe care le-a pregătit. 

În 2002, pe când o antrena pe Oțelul Galați, Victor Roșca a fost pus într-o situație ingrată. Echipa sa a „trântit” un meci cu Gloria Bistrița, aranjamentul fiind recunoscut ulterior de Mihai Stoica, la acea vreme președinte la Oțelul. 

Gloria lui Jean Pădureanu a câștigat în fața gălățenilor cu 1-0, după un gol încasat de Cristi „Babicu” Munteanu direct din corner. Cu un sezon înainte, gălățenii se salvaseră de la retrogradare tot în urma unui meci cu cântec. 

Aflat în studioul GSP Live, Victor Roșca a relatat acel meci cu lux de amănunte:

„Până la gol, în prima repriză, a fost o fază care mi-a dat de gândit. Până la urmă, m-am convins despre ce era vorba. Guriță, un atacant cu viteză foarte bună, a scăpat de la centrul terenului spre poarta adversă. În loc să atace poarta, s-a dus cu mingea spre fanion! La pauză, m-am supărat, am strigat la el. În repriza secundă, golul primit din corner m-a convins că nu doar Guriță știa ce trebuie să se întâmple. 

Guriță și Munteanu erau jucători buni, de bază, nu puteau să facă neintenționat greșelile pe care le-au făcut. Mă îndoiesc că Munteanu putea lua gol din corner, era portar de națională”, a relatat Victor Roșca. 

Victor Roșca: „MM Stoica mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu”

„M-a lămurit MM Stoica. Mi-a spus că avea o datorie la Jean Pădureanu și trebuia să se achite. Mi-a spus asta la finalul meciului. Eu eram foarte supărat și am vrut să iau niște măsuri contra jucătorilor. Cu un an în urmă, Oțelul avea nevoie de un punct la Piatra Neamț. La intervenția lui Jean Pădureanu, s-a ajuns la concluzia că e bine să fie egal”, a povestit Victor Roșca, la GSP Live. 

Ce au scris Gazeta Sporturilor și ProSport despre acel meci:

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV Nici Hagi, nici Halagian » Cine a inventat celebra sintagmă „Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”: „Multă lume confundă”

Pablo Cortacero e istorie?! Cornel Dinu, la GSP Live: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo! Chiar acum am închis un telefon”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paul801
paul801  •  27 Ianuarie 2021, 15:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mir21
mir21  •  26 Ianuarie 2021, 11:32

Știucene mai du-te dreacului cu prostiile tale mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  26 Ianuarie 2021, 00:18

MeMe reprosa arbitrului dupa meci ca i-a favorizat pe adversari,cand ei tranteau meciul ,achitandu-si "datoria"...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close