FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Acuze de blat la finala Cupei României: „A venit cineva de la Dinamo și a zis: «Bă, stați, bă, liniștiți că e deja rezolvat!»”

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 15:33 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 16:17

Prezent la GSP LIVE, Claudiu Voiculeț (37 de ani) a vorbit despre finala Cupei României 2005, Dinamo - Farul 1-0.

După ce a susținut că partida Viitorul - ASA Tg. Mureș 6-1, din 2016, a fost blat, fostul mijlocaș al unor echipe precum Farul, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CFR Cluj și ASA Tg. Mureș susține că nici ultimul act al Cupei României din 2005 nu s-a jucat pe teren.

Gigi Becali, jigniri după arbitrajul din FCSB - CSU Craiova: „Hațegan a făcut «titi titi» pe el și a inventat o prostie”
FCSB
Gigi Becali, jigniri după arbitrajul din FCSB - CSU Craiova: „Hațegan a făcut «titi titi» pe el și a inventat o prostie”

VIDEO Acuze la GSP LIVE cu privire la finala Cupei României, Dinamo - Farul

Moderator: „Mă uitam acum la finala Cupei României, Dinamo - Farul 1-0, dar nu ai fost în lot la meciul ăla.” 
Voiculeț: „Și ăla a fost la fel (n.r. - ca Viitroul - ASA Tg.Mureș). Am avut o problemă atunci. Am jucat semifinala cu Craiova, dar am făcut o hepatită și n-am prins finala. Mă și gândeam… Cum poți să muncești atât, să ajungi în finală… Știu discuții. A venit cineva de la Dinamo și a zis: «Bă, stați, bă, liniștiți că e deja rezolvat!». Să muncești un an întreg și să ajungă să… pentru ce?! Pentru bani?! Câți bani?! Ce bucurie aia?

Moderator: „Mulți, probabil.” 
Claudiu Voiculeț: „Sau după. Că așa am realizat. Îi vedeai pe fiecare cum plecau, unde plecau. (râde) Îți dădeai seama care, cum după echipa la care plecau. E dezamăgitor. Dacă așa aleg unii să facă… eu n-am putut să înțeleg pentru ce să faci. Cum n-am putut să merg la Vaslui și să știu din start că sunt două penalty-uri pentru Vaslui. Asta n-am înțeles. De ce să faci asta?! Să alungi lumea de pe stadioane. După aia ai pretenția ca lumea să-ți umple stadionul. Din păcate, sunt jucători care se pretează la așa ceva. Mă rog, să fie sănătoși.”

+32 FOTO

Finala a avut loc pe 11 mai 2005. Dinamo, condusă de Ioan Andone s-a impus în fața Farului, antrenată de Petre Grigoraș, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de Ștefan Grigorie, în minutul 6.

Caseta meciului Dinamo - Farul 1-0, din finala Cupei României 2005

Acuze de blat la finala Cupei României: „A venit cineva de la Dinamo și a zis: «Bă, stați, bă, liniștiți că e deja rezolvat!»”

Citește și: 

Dezvăluirile fotbalistului care a stat o lună la FCSB: „M-a vrut Pițurcă, dar a venit Ilie Dumitrescu și a zis că vrea să facă tiki-taka cu jucătorii de la Urziceni”

Un fotbalist cu peste 250 de meciuri în Liga 1 povestește două episoade uluitoare : „Aveam o piatră la rinichi de 1,6 cm, dar doctorii spuneau că mă doare spatele de la bătrânețe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
creeperno807
creeperno807  •  21 Februarie 2023, 22:36

Bine ca n-ai acuzat atunci!

CeCuloareAavutVestaTa
CeCuloareAavutVestaTa  •  21 Februarie 2023, 19:36
Postat de emil1986 pe 21 Februarie 2023, 17:11

Nu degeaba Mimamo a fost etichetata ca fiind campioana ***! Mimamo, rusinea fotbalului romanesc!

Doar fc gazde au jucat in meciurile prieteniei la malul marii! Salomirii aveau chiloti albastrii, Argaseii au ajuns ***, Tudoreii si astazi le pune in sala de conferinta la ***, caseta video proprie de la meciul cu Urziceni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  21 Februarie 2023, 18:09
Postat de emil1986 pe 21 Februarie 2023, 17:24

Nu degeaba Mimamo a fost etichetata ca fiind campioana ***! Mimamo, rusinea fotbalului romanesc!

Boșorogule, de ce nu ieși la interval și să recunoști ce ai făcut românilor, pe timpul lui Ceașcă??? Huă, bă!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează