FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI IAŞI

Boca: "Riscul de a nu primi licenţa e mai mic de 10 la sută"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2008 00:00

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a anunţat că s-a plătit o parte din restanţele pe care clubul le avea faţă de jucători şi că urmează să fie plătite şi cele către bugetul de stat:

"Din suma cu care trebuiau să contribuie la buget, acţionarii au virat deja jumătate, bani cu care am achitat o parte din restanţe. La stat încă mai avem datorii, de aproximativ 32 de miliarde de lei vechi, dar până la analiza dosarului nostru de licenţiere vom achita banii. Cred că riscul de a nu primi licenţa este mai mic de 10 la sută. Noi am depus dosarul la Ligă, dar mai durează până îl vom dezbate, astfel că mai avem timp să plătim datoriile la stat. Termenul limită este cu 24 de ore înainte de a fi chemaţi să susţinem dosarul de licenţiere".

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj HALUCINANT! Ce a transmis după ce Reghe a implorat-o să nu mai...


Comentarii (1)
 •  03 Aprilie 2008, 17:21

cred că riscul de a nu primi licenţa este mai mic de 10 la sută cred ca balba era 100% beat cand s-a apucat de daramat copaci(stalpu' ala) prin oras la volanu' inconfundabilului sau audi.....noroc de dumy....cel mai mare mincinos in viata.... de pe zona asta.....ca l-ti bagat la inaintare...sa va scoateti..voi pe balba din scandal si de politie...si dumy renumit in ziare...daca nu a reusit cu arbitraju'... ca lesina la probe cand da la C....de-atata pizza..cred sh yo ca i s'apleaca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează