FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FC BOTOȘANI

VIDEO Bogdan Andone, înaintea manșei retur a barajului: „Vreau să le transmit ceva suporterilor”

FC Botoșani s-a impus în turul cu CS Mioveni, scor 1-0 +47   FOTO
FC Botoșani s-a impus în turul cu CS Mioveni, scor 1-0

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 13:55 / Actualizat joi, 23 mai 2024 14:26

Bogdan Andone (49 ani) a prefațat manșa retur a barajului cu Mioveni (în tur, 1-0 pentru moldoveni), susținând că nu este interesat de rezultatul sau desfășurarea partidei, ci de menținerea moldovenilor în primul eșalon al fotbalului românesc.

Partida se va disputa pe „Stadionul Orășenesc” din Mioveni, vineri, de la ora 20:00. În tur, reușita tardivă a lui Aldair a făcut diferența, botoșănenii impunându-se la limită, scor 1-0.

Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant
FCSB
Gigi Becali și-a făcut pofta » FCSB are un nou atacant

VIDEO. Bogdan Andone: „Sperăm să nu apară surprize”

Tehnicianul de care se leagă revirimentul celor de la FC Botoșani este încrezător, dar precaut înaintea partidei decisive cu Mioveni: „Este un ultim joc al sezonului. În ianuarie, când am început această aventură, ne-am fi dorit să fim în această situație. Va fi o partidă importantă, trebuie să fim concentrați și trebuie să fim echipa care va continua în Liga 1”

„Au văzut ce adversar au, este un aspect important. Depinde de noi, de modul în care ne vom prezenta la ora jocului în ceea ce privește concentrarea, dorința, acestea vor fi elementele care vor face diferența. Trebuie să oferim o atenție mai mare acestor partide de baraj, fiind decisive, chiar dacă am fost concentrați de-a lungul acestui sezon.

Vrem să gestionăm bine toate momentele jocului și este important că avem avantaj în urma meciului tur. Este necesar să profităm de experiența pe care o avem și să obținem rezultatul de care avem nevoie pentru a rămâne în Liga 1”, a mai declarat Andone.

Suporterul de rând al roș-alb-albaștrilor s-a dovedit a fi extrem de exigent, taxând victoria grea a echipei în manșa tur a barajului. Bogdan Andone îi liniștește pe susținătorii echipei: „Vreau să le transmit suporterilor să aibă încredere în echipă. Băieții au dat tot ce aveau mai bun de-a lungul întregii desfășurări din tur, nu trebuie să fie supărați pentru că ne-am impus la un singur gol diferență. Golul marcat în prelungiri a fost rezultatul direct al dorinței imense.

Dacă reușeam să marcăm mai repede, altfel ar fi decurs partida. Importantă a fost victoria, conferindu-ne un avantaj substanțial pentru retur.”

„Nu mă interesează nimic, doar scorul!”

„Vreau să le transmit suporterilor să aibă încredere în echipă. Băieții au dat tot ce aveau mai bun de-a lungul întregii desfășurări din tur, nu trebuie să fie supărați pentru că ne-am impus la un singur gol diferență. Golul marcat în prelungiri a fost rezultatul direct al dorinței imense. Dacă reușeam să marcăm mai repede, altfel ar fi decurs partida. Importantă a fost victoria, conferindu-ne un avantaj substanțial pentru retur”, a conchis Andone.

Ne așteptam să nu fie ușor în tur, Mioveniul s-a apărat bine. Am luptat până la final și am pus presiune pe tot parcursul meciului, noi am dat ritmul. Asta ne caracterizează: luptăm până la final! Din acest motiv, am fost și răsplătiți pe final. Acum, trebuie să fim inteligenți și echilibrați. Lumea nu ne dădea șanse, acum mai avem o partidă pentru a rămâne în Liga 1. Nu trebuie să ne batem joc de această șansă.
- Victor Dican, fundaș FC Botoșani

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează