FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - ASTRA 0-0

Bogdan Andone îl ironizează pe Marius Croitoru după Botoșani - Astra: „Chiar m-a enervat domnul cu jambiere trase peste trening”

Bogdan Andone, antrenor Astra
Bogdan Andone, antrenor Astra

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 12:00 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 13:02

Bogdan Andone (45 de ani), antrenor la Astra, i-a oferit o replică acidă lui Marius Croitoru (39), omologul său de pe banca lui Botoșani.

Deranjat de jocul prestat de echipa adversă, Marius Croitoru a criticat în termeni duri tactica adoptată de Astra în meciul cu Botoșani, încheiat la egalitate, 0-0. Bogdan Andone i-a oferit o replică pe măsură antrenorului moldovenilor, despre care spune că are „jambiere galbene trase peste trening”.

„L-am văzut pe domnul antrenor fără licenţă Marius Croitoru extrem de agresiv la declaraţii. Cred că am primit mai multe telefoane ca să-mi spună de atacul domnului cu jambiere galbene trase peste trening decât să vorbim despre meci. Nu pricep care e problema lui cum jucam noi, dar o să-i spun, totuşi.

Am avut trei fundaşi centrali la trei oameni ai lui de atac. Noi am avut doi atacanţi şi el a jucat tot cu trei fundaşi centrali. Deci, cine a fost mai defensiv? Şi zicea de autobază şi autogară şi anii 90... Păi, el l-a pus pe Şeroni să-i facă marcaj lui Budescu om la om pe tot terenul. Ca în anii 70! I-am şi strigat lui Budi la un moment dat să se ducă la baie, să vedem dacă merge după el.

Cred că nu e bine că mă bag în discuţia asta, dar chiar m-a enervat. Chiar atâta lipsă de respect!? Zici că are vreo trei titluri şi cinci cupe câştigate, aşa ne explică fotbalul! Repeta asta la interviu de parcă d-aia a avut Astra mai multe ocazii, că a jucat defensiv. Aşa bine ne-a citit Croitoru că ne-a dat un singur gol în trei meciuri”, a spus Andone pentru digisport.ro.

Marius Croitoru, după Botoșani - Astra 0-0: „Au ucis fotbalul!”

La finalul partidei, antrenorul moldovenilor s-a declarat extrem de iritat de tactica echipei adverse.

„E greu să joci cu o echipă care n-are nimic de pierdut. N-au avut plăcere să joace fotbal, au refuzat jocul. Au început cu 8 jucători defensivi, au rupt fotbalul! Au avut doar 2 atacanți, restul defensivi. Am mai vazut secventele astea prin 2000, când erau la modă autobaza și autogara. Când îi ai pe Gheorghe și pe Balaure și începi cu 5 fundași... De când am văzut foaia de joc mi-am dat seama că vin aici să nu piardă.

Eu n-as fi făcut în viața mea așa ceva! Ei au avut prima ocazie mare a meciului, într-adevăr, dar de-atunci până la final nici nu mi-au călcat careul. Portarul meu a avut mănușile la uscat. Au ucis fotbalul astăzi! Budescu și Alibec au fost anihilați complet de fundașii mei”, a declarat Croitoru.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gigi Becali l-a sunat pe Laurențiu Reghecampf: „Cum ai veni la FCSB?”

DDB preia controlul la Dinamo! Ce urmează la club + ce s-a obligat Negoiță să facă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
geogeo
geogeo  •  11 Iulie 2020, 17:13

Andone are dreptate! Pai, daca esti antrenor, tocmai ala e rolul tau sa-ti faci tactica ca sa gasesti punctele slabe ale adversarului nu sa te plangi ca joaca nu stiu cum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează