FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV DDB preia controlul la Dinamo! Ce urmează la club + ce s-a obligat Negoiță să facă

Cu o întârziere de 24 de ore, timp în care i-a mai așteptat pe spanioli să mai trimită din jumătatea de milion de euro promisă, Ionuț Negoiță a ajuns la un acord cu fanii-acționari din programul socios DDB. +27   FOTO
Cu o întârziere de 24 de ore, timp în care i-a mai așteptat pe spanioli să mai trimită din jumătatea de milion de euro promisă, Ionuț Negoiță a ajuns la un acord cu fanii-acționari din programul socios DDB.

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 06:53 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 09:22

Cu o întârziere de 24 de ore, timp în care i-a mai așteptat pe spanioli să mai trimită din jumătatea de milion de euro promisă, Ionuț Negoiță a ajuns la un acord cu fanii-acționari din programul socios DDB.

Cele două părți au semnat ieri un memorandum prin care suporterii se apropie și mai mult de ușa rotativă de la RIN Grand Hotel. Până la finele lunii, urmărind diverși pași firești, financiari și organizatorici, fanii pot ajunge să acționari majoritari ai clubului, din acționari minoritari.

În tot cazul, teoretic, dețin frâiele grupării, mai ales că au în acest moment exclusivitate în dialogul pentru preluarea controlului la Dinamo. GSP.RO a anunțat de mai multe ori în ultima perioadă intențiile suporterilor de a pregăti ediția viitoare. Mircea Rednic este dorit ca antrenor-manager pentru a pune în practică exact ceea ce nu a putut în cele două mandate sub comanda lui Ionuț Negoiță. Până la discuțiile finale cu adversarul de mâine al roș-albilor, fanii-acționari din programul DDB au ajuns la nivelul la care își pot impune punctul de vedere.

Ce urmează pentru Dinamo

1. Negoiță nu poate da înapoi

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Ionuț Negoiță nu se mai poate juca în acest moment cu vânzarea clubului. Dacă va denunța contractul semnat cu suporterii, se angajează să achite suma de 574.000 de euro cu care fanii au creditat gruparea din Ștefan cel Mare. Procesul cu bancruta frauduloasă, care are un nou termen pe 28 iulie, este alt subiect, dar actualul patron a spus în mai multe rânduri că-și va asuma eventualele prejudicii.

2. Fanii trebuie să dea 100.000 de euro

Până la a-i plăti actualului patron diverse datorii, printre care și cei 850.000 de euro datorați de Dinamo firmelor sale, suporterii-acționari trebuie să facă urgent rost de suma de 100.000 de euro. Care nu se strâng doar din biletele puse la vânzare pe internet, pentru meciul cu Poli Iași de mâine. În mod firesc, oamenii sunt obligați să strângă suma aceasta în decurs de o săptămână pentru plata unor datorii la ANAF și către jucători. Ultimii au început "să mârâie" vizavi de salariile restante.

3. Presiune pe Mihalcea și jucători

Fanii au obținut "controlul" asupra staff-ului tehnic. Adrian Mihalcea a fost susținut permanent în ultima vreme de către ultrași și de către PCH, chiar și când a adunat 4 eșecuri consecutive, însă antrenorul și jucătorii vor trebui să-și dea mai mult silința, în special atunci când evoluează împotriva unor contracandidate la evitarea retrogradării. Fiindcă nimeni nu mai acceptă înfrângeri ce-ar putea trage echipa în jos.

EXCLUSIV Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

4. Prime pentru fotbaliști

Jucătorii au avut primă cu Clinceni, pe care au împărțit-o între ei după 3-1 cu Academica, vor beneficia de un bonus de victorie dacă înving și Poli Iași (duminică, ora 18:00.

FOTO. Imagini tari din Clinceni - Dinamo 1-3

+23 FOTO

VIDEO Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ultimele detalii despre Riccardo Piscitelli » Situația portarului se clarifică sâmbătă

Marius Șumudică dă de pământ cu jucătorii de la Dinamo: „Incredibil! Non-valori! E dureros și pentru mine”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
fcsb.in.b
fcsb.in.b  •  11 Iulie 2020, 15:42
Postat de fcsb.in.b pe 11 Iulie 2020, 15:41

Hai Dinamo!

Cainii rosii sunt cei mai buni!

fcsb.in.b
fcsb.in.b  •  11 Iulie 2020, 15:42
Postat de fcsb.in.b pe 11 Iulie 2020, 15:41

Hai Dinamo!

DDB!

fcsb.in.b
fcsb.in.b  •  11 Iulie 2020, 15:41

Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează