FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

Fanii-acționari ai lui Dinamo au semnat un memorandum cu Ionuț Negoiță
Fanii-acționari ai lui Dinamo au semnat un memorandum cu Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 22:01 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 22:12

Fanii-acționari ai lui Dinamo au semnat un memorandum cu Ionuț Negoiță (46 de ani) și rămân setați pe ideea de a-l convinge pe Mircea Rednic (58 de ani), în prezent la Poli Iași, să revină ca antrenor-manager în Ștefan cel Mare!

Gata, în sfârșit, un pas uriaș a fost făcut! Fanii-acționari din programul DDB au semnat azi memorandumul cu Ionuț Negoiță, au exclusivitate de acum în negocierile cu acesta pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni. Ceea ce înseamnă că spaniolii lui Melero și Cortacero, încă în ceață, nu mai sunt în pole-position în atenția lui Negoiță. Suporterii au transmis că rămân deschiși la orice discuție cu orice investitor serios, care poate veni, atenție!, alături de ei.

Memorandumul prevede ca în termen de 3 zile, începând de ieri, Negoiță să pună la dispoziție toate documentele solicitate. Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate ultrașilor acționari. „Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor", au anunțat cei din DDB pe Facebook.

Mircea Rednic, dorit de fani la Dinamo

Fanii au rămas fideli ideii expuse și de Gazetă cu mai mult timp în urmă: Mircea Rednic, acum la Poli Iași, adversarul de mâine al roș-albilor, să accepte numirea ca antrenor principal după finalul sezonului, urmând a avea puteri de manager general! 

„El își va forma nu doar staff-ul tehnic și echipa, ci și staff-ul administrativ. El va fi șeful", au transmis dinamoviștii. Mai rămâne și ca Rednic, mazilit vara trecută, să fie de acord.

EXCLUSIV Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

Rednic a adus ultimul titlu de campion la Dinamo, în 2007

574 de mii de euroe suma cu care programul DDB a ajutat-o/creditat-o pe Dinamo până acum

VIDEO Acuze de blat la adresa lui Mircea Lucescu: „Dacă m-ați provocat, hai să înceapă scandalul”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Acuze de blat la adresa lui Mircea Lucescu: „Dacă m-ați provocat, hai să înceapă scandalul”

„Nu poți veni cu regulile din construcții în fotbal!” » Cum vede un fost campion haosul de la Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (114)
394966434424757
Mihai Dinu  •  11 Iulie 2020, 17:44
Postat de Bimbo De Luka pe 11 Iulie 2020, 08:17

Nici acum nu vedeti cat de pervers e rednic asta??Aveti atatea declaratii despre el date de oameni cu care a lucrat...toti spun ca e pervers si voi tot continuati sa credeti in el???Ultima conferinta la dinamo ininte de terminarea campionatului el spune"la anul ne vom bate la titlu" dar tot in aaceeasi conferinta spune ca Dinamo nu are 50.000 sa l rascumpere pe Gheorghe de la Voluntari!!!!!Pai daca nu ai bani cum te bati la titlu??!??!?!?!Chiar nu vedeti ca el aduce jucatori liberi de contract pe care nu i vrea nimeni si din aia 30 scoate maxim 2 pe care ii vinde si isi ia partea???Ati uitat cati jucatori a adus ultima oara la Dinamo cred ca in jur de 40 in 4-5 luni si erau vai de capul lor????La Iasi face la fel si pacat de ei ca vor retrograda....el nu si urmareste numai interesul!!!El si fiica sa impresar fac bani pe spatele prostilor!Pai el din Belgia vine in Romania sa ia pe Iasi ?????Treziti va oameni buni....asta nu si urmareste decat interesul personal!!

De acord cu tine si...

394966434424757
Mihai Dinu  •  11 Iulie 2020, 17:42

De acord si as mai vrea sa complectez ca in ultimul mandat cand a avut mana libera si a facut atatea transferuri, Dinamo a avut cele mai slabe realizari: Cea mai slaba clasare in istorie, eliminare rusinoasa din Cupa , eliminata de o divizionara C. (nu pot uita meciul si faptul ca nu avea reactii si numai la atentionarea lui Mihaescu, ca este filmat s a ridicat de pe banca - ptr. mine era clar ca nu l interesa echipa, deci eliminarea, ci a justifica transferuri) iar la ultima conferinta pe presa se autopropunea pentru urmatorul an din moment ce i expira contractul!

 •  11 Iulie 2020, 16:40
Postat de pe 11 Iulie 2020, 16:40

DDB!

UN SPIRIT MAREȚ!!

Vezi toate comentariile (114)
Comentează
Close