FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Bogdan Andone, săgeți către FCSB: „Prefer să pierd pe partea financiară, dar asta nu mai accept. Sub nicio formă!”

Bogdan Andone este antrenorul Astrei Giurgiu din octombrie 2019
Bogdan Andone este antrenorul Astrei Giurgiu din octombrie 2019

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 10:19

Bogdan Andone (45 de ani), antrenorul celor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre principiile sale, invocând indirect perioada petrecută pe banca tehnică a lui FCSB.

La Astra sunt probleme financiare, însă Andone nu se gândește să părăsească formația patronată de Ioan Niculae. „Nu m-am gândit să plec, pentru că avem discuţii tot timpul cu jucătorii. Încerc să îi motivez şi să îi focusez pe partea sportivă. Îmi doresc să fac rezultate, ca să plec şi eu la mai bine, poate într-o ţară străină sau într-un campionat unde să câştig şi eu bani”, a declarat acesta, la TV Telekom Sport.

Bogdan Andone, săgeți către FCSB

De asemenea, tehnicianul susține că ar alege situația actuală, cu salarii restante, decât să îi fie limitat controlul asupra formației pe care o antrenează. Trimitere evidentă la FCSB, fostul său club.

„Prefer să pierd pe partea financiară, dar nu accept ca patronul sau preşedintele, indiferent cine e, să vină să îţi impună anumiţi jucători în echipă sau un anumit stil de joc. Sub nicio formă!”, a mai spus Andone.

Prin ce a trecut Bogdan Andone la FCSB

Gazeta Sporturilor a scris în trecut despre detaliile halucinante ale unui episod trăit de Andone la FCSB. Acesta a fost nevoit să-l folosească pe Diogo Salomao pe fostul de fundaș stânga ca urmare a indicațiilor primite de Gigi Becali de la Cristi Borcea!

„Nu accept să mai fiu criticat pentru decizii care nu-mi aparțin, patronul face tot aici!”, a explicat Andone când a renunțat la post. El trecuse până atunci peste momente umilitor-amuzante, amestec de jenă și de comedie.

7 meciuria stat Bogdan Andone pe banca tehnică a FCSB-ului, în iulie 2019

  • FCSB - Milsami 2-0
  • FCSB - Hermannstadt 4-3
  • Milsami - FCSB 1-2
  • Sepsi - FCSB 0-0
  • Alashkert - FCSB 0-3
  • FCSB - FC Botoșani 0-2
  • FCSB- Alashkert 2-3

VIDEO Sport fără spectatori și măsuri suplimentare » Trei schimbări anunțate înainte de reluarea meciurilor

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

Cum ai gândit-o, nea Gigi? Rateu de proporții la FCSB! Dă înapoi în fața renegaților: „Am greșit, n-am vrut!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  24 Aprilie 2020, 21:19
Postat de adriann_ pe 24 Aprilie 2020, 14:26

RESPECT Bogdan Andone.

ce respect,...cand a semnat cu FCSB, stia ca Gigi va fi antrenorul, si-a asumap treaba asta pt 10.000 Euro lunar...acum de la giurgiu, din fotoliu poate vorbi ca nu ami accepta..dar a acceptat odata si a fost tot transpirat la fiecare egal al FCSB..ca il da afara..si gigi fi sigur ca nu-si ia pe umeri infrangerile sau egalurile...ca doar nu-i prost...ci tot antrenorul. desi echipa gigi o face....

adriann_
adriann_  •  24 Aprilie 2020, 14:26

RESPECT Bogdan Andone.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează