FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 2-0

Bogdan Andone trage un semnal de alarmă după înfrângerea cu Hermannstadt: „Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim!”

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 17:00 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 17:13

Bogdan Andone a tras un semnal de alarmă după înfrângerea suferită de FC Botoșani cu Hermannstadt, scor 0-2.

Deși în etapa trecută FC Botoșani a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, moldovenii nu le-au pus probleme sibienilor.

„Nea Gigi, ne-au arestat!” » Episod ca-n filme cu Becali la Madrid: „Avea banii legați cu zgârci de zacuscă! Numai de cinci sute de euro... Nu văzusem în viața mea”
POVESTE
„Nea Gigi, ne-au arestat!” » Episod ca-n filme cu Becali la Madrid: „Avea banii legați cu zgârci de zacuscă! Numai de cinci sute de euro... Nu văzusem în viața mea”

Bogdan Andone: „Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim!”

„Ne așteptam la un meci dificil, știam că este un adversar puternic, omogen, cu calitate. Din păcate, nu ne-am ridicat la nivelul care a trebuit. Am primit primul gol foarte ușor și foarte rapid, ne-a destabilizat.

A doua repriză am început-o la fel, cu greșeli în lanț, nepermise la acest nivel. Dacă nu reușim să rămânem la nivelul de agresivitate și de sacrificiu pe care l-am avut la meciul cu CFR, va fi greu să ne salvăm de la retrogradare. Ăsta e crudul adevăr din păcate.

Trebuie să ne trezim rapid și de mâine să începem pregătirea meciului din etapa următoare. La orice echipă e nevoie de jucători, de întăriri. Ideal ar fi să ai un lot echilibrat din punct de vedere valoric și numeric.

Trebuie să ai câte doi jucători de valoare pentru același post, să poți jongla, să schimbi sistemul de joc. Am fost forțați să facem schimbări, au fost jucători care s-au antrenat mai puțin după meciul cu CFR. Nu avem nicio scuză, au lipsit Florescu și juniorul Gabi David, ar fi fost jucători de prima echipă.

Felicit Sibiul pentru victorie, este meritată. Fac un apel la jucătorii mei, să reușim să ne trezim cu toții pentru a pregăti următorul meci”, a declarat Bogdan Andone la Liga Digi Sport.

Lorand Fulop: „Degeaba batem CFR dacă pierdem cu Sibiu”

„Din păcate, n-am reușit după victoria cu CFR să legăm încă una. Ne-a lipsit concentrarea, au fost probleme în atac. În deplasare trebuie să pui presiune, să-ți creezi ocazii. Dacă nu le pui probleme adversarilor e greu să obții ceva.

N-am reușit să evoluăm ca săptămâna trecută, trebuie să realizăm cu toții în ce situație suntem. Degeaba am bătut CFR dacă pierdem cu Sibiu. Putem bate și Steaua, dacă pierdem cu echipele mai mici n-am făcut nimic”, a declarat Lorand Fulop la Liga Digi Sport.

Vezi și alte știri:

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
FCSB
Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
Fostul jucător al Rapidului, critic la adresa lui Damjan Djokovic: „Îi dau nota 5, cu indulgență!”
RAPID
Fostul jucător al Rapidului, critic la adresa lui Damjan Djokovic: „Îi dau nota 5, cu indulgență!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează