FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA. O echipă și doi grădinari: Bogdan Andone și Budescu au dat fotbalul pe grădinărit

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 17:14

Starea de urgență e la un pas să expire, iar jucătorii se pot întoarce la antrenamente fără probleme. În plină pandemie de coronavirus, Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a încercat să-și umple timpul liber.

"Soția m-a pus să-i amenajez o minigrădină în curte și m-am conformat. Am cumpărat opt fire de roșii, patru de castraveți, două de ardei iute și două de ardei gras. Am adus pământ, am săpat și-acum am o grădină de care sunt mândru. Au început deja să dea florile la roșii. Sunt mândru de ce-a ieșit și mă relaxează chestia asta. Trebuie să mai am și alte activități pe lângă fotbal", recunoaște Bogdan Andone.

Tehnicianul Astrei l-a dat de gol și pe Budescu: "Nu s-a îngrășat absolut deloc și arată foarte bine. Acum e un ex-specialist în grătare! Și-a făcut și el o grădină de vară cu de toate. Cu roșii, salată, ceapă verde! A trecut pe legume".

Despre Alibec, tehnicianul giurgiuvenilor a spus: "Mi-a trimis filmulețe de la mare când aleargă cu câinele pe nisip. Cățelul era epuizat după cât a fost alergat în perioada asta. Denis a realizat că e ultimul tren să mai prindă un transfer în străinătate, unde să câștige bani".

Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

CITEȘTE ȘI:

FC BOTOȘANI. Moldovenii intră în cantonament într-un complex situat în pădure

ANALIZĂ GSP Fotbalul a obținut ce a vrut! Consecințele anunțurilor făcute azi de Ionuț Stroe privind Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează