FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC BOTOȘANI. Moldovenii intră în cantonament într-un complex situat în pădure

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 17:10

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a pus totul la punct pentru sosirea jucătorilor după cele 2 luni petrecute acasă.

Lotul va intra în cantonament la complexul Rediu, în mijlocul pădurii, acolo unde va sta cel puţin două săptămâni, urmând ca pregătirea să se facă în pădurea din zonă şi la baza de la Stăuceni.

"Am închiriat tot complexul şi va fi doar pentru noi. Vom avea bucătar personal, fiecare jucător cu masa lui. Facem acum o primă testare şi dacă toţi sunt negativi, vom începe antrenamentele. Au condiţii pentru pregătire fizică. Grupul este izolat complet şi rămâne minimum 14 zile la Rediu. Singurii băieți care nu sunt încă în România sunt Dugandzici, dar vine joi dimineață, iar pentru Rodriguez o să găsim o soluție", spune patronul echipei.

Până să ajungă toți jucătorii, s-au făcut deja primele teste: "Băieții care erau aici au fost testați, la fel și staff-ul. Inclusiv eu m-am testat pentru că intru în contact cu ei, chiar dacă mai rar şi chiar dacă e cu mască. Testarea presupune nişte cheltuieli destul de mari, câte 2.000 de euro la fiecare testare. Până la urmă, nu sunt multe lucruri de comentat. Blocarea campionatului este cea mai dificilă şi mai costisitoare măsură care se poate lua. Trebuie să facem toate eforturile. Din acest motiv am căutat un hotel în afara oraşului şi încercăm să gestionăm foarte bine grupul".

Ionuț Stroe explică de ce e potrivit să fie șeful MTS și anunță: "Sportul în România încă este dependent de bugetul public"

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Și-a luat țeapă Bălgrădean?! Înțelegerea cu CFR Cluj poate fi anulată » Campioana e prinsă într-un vârtej al scandalurilor

EXCLUSIV VIDEO Mărturisiri din vremea Cooperativei » Cum a scăpat golgeterul Bistriței: „Aveam un carnet în care-mi notam tot, datorită lui am reușit să plec. Nea Jean m-a pus să-l rup!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close