FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Andone moștenește la FCSB un lot cu două probleme! Se răzgândește Gigi Becali?

Răzvan Oaidă
Răzvan Oaidă

Articol de , - Publicat vineri, 07 iunie 2019 09:00

Gigi Becali a anunțat că nu mai intenționează să aducă jucători, dar lotul actual nu conține dubluri pe două posturi: fundaș central și alternativă la pozițiile lui Coman și Man.

După ce l-a prezentat oficial pe Bogdan Andone, Becali a oferit o declarație surprinzătoare: „Nu cred că mai aduc jucători. Lotul e complet, nu văd de ce anume aș mai avea nevoie”. Față de componența cu care FCSB a terminat sezonul trecut, au dispărut câteva nume: Teixeira, Stoian, Matei și Rusescu. De venit, au venit Belu și Oaidă.

Lotul actual, nici numeric, dar nici calitativ, nu acoperă măcar câte două soluții viabile pe fiecare post. În primul rând, continuă problema pe care FCSB a avut-o în axul defensivei. Are în momentul de față doar 3 stoperi: Planici, Cristea și Bălașa. Tocmai pentru că a fost o mare bilă neagră și pe parcursul sezonului trecut, Becali a căutat să mai completeze echipa în această zonă.

L-a dorit pe Pașcanu, dar internaționalul de tineret a amânat un răspuns până după turneul final al Campionatului European de tineret din această lună. În plus, l-a avut ca țintă și pe Cestor, de la Astra, însă a renunțat după ce Andone i-a transmis că stoperul nu e de nivelul FCSB-ului.

În schimb, Becali caută fundaș stânga, unde, măcar pe hârtie, în lot există 3 variante: Morais, Momcilovici și Stan. E drept că ultimii doi au probleme medicale. Sârbul n-a mai jucat fotbal de aproape un an și la el se pune un mare semn de întrebare dacă va mai putea conta la acest nivel și chiar dacă va mai putea să joace fotbal de performanță. Stan e și el în recuperare după ce a fost operat, în schimb, Morais a fost poate cel mai bun om al lui Teja în 2019. Bradley de Nooijer e jucătorul pe care Becali anunță că aproape sigur îl va aduce în această vară.

În zona mijlocașilor centrali, FCSB pare că s-a acoperit. Are 5 variante, inclusiv Pintilii și Ovidiu Popescu, reveniți și ei după probleme medicale.

Man, Tănase și Coman par bătuți în cuie ca titulari în noul sezon, iar singura variantă decentă pentru a acoperi o absență a unuia dintre ei e Moruțan. În rest, e doar Mihai Roman, dar care nu s-a dovedit a fi la nivelul titularilor.

Cum arată acum lotul, împărțit pe posturi: 

VEZI ȘI:

Pițurcă îl felicită pe Dică pentru că l-a refuzat pe Becali: „Și-a dat seama” + îl laudă și pe Luțu: „Foarte bine i-a făcut lui Gigi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fara_pista
fara_pista  •  07 Iunie 2019, 12:33
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 07 Iunie 2019, 10:13

Ăsta-i lotul! Bun și ăsta în anul FALIMENTULUI.

Măi, ăsta care râzi strâmb, ia spune-ne și nouă ce lot fără probleme a moștenit Nea Goe la Dinam9? Ai pregătit coregrafia?

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  07 Iunie 2019, 10:49

lotul este bun, daca il vindem pe Fl. Coman cu 10 mil. Ianis ar avea loc usor in echipa.

spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  07 Iunie 2019, 10:40
Postat de iosif_vs pe 07 Iunie 2019, 09:41

Mimeao ce lot are? Lot de porumb, lot de grâu, lot de rapiță?

HAHAAHHAHA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează