FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „L-ai transfera pe fiul tău la tine în echipă?” » Bogdan Lobonț, răspuns fără ezitări, la GSP Live: „Văd și în Liga 1 antrenori care și-au luat copiii peste tot”

Bogdan Lobonț / Captură GSP Live
Bogdan Lobonț / Captură GSP Live

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 18:28 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 18:30

Invitat recent la GSP Live, Bogdan Lobonț, 45 de ani, a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă l-ar transfera pe fiul său la următoarea echipă pe care o va antrena.

Andrei, fiul lui Bogdan Lobonț, a semnat în luna ianuarie a acestui an cu CSO Plopeni, o formație din al treilea eșalon. Fiul lui Lobby e născut în 2003 și evoluează pe postul de fundaș dreapta. Puștiul a jucat și pentru juniorii Rapidului, însă n-a rămas în Giulești. 

Fostul mare portar al naționalei a oferit un răspuns sincer și a dezvăluit singura condiție în care ar lucra cu fiul său la viitorul club. 

Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”
PROFU' DE SPORT
Lobonț n-a uitat nici acum primul contact cu Zlatan Ibrahimovic: „Eu - fotbalist foarte bun, tu - un mare rahat!”

Bogdan Lobonț: „L-aș lua doar dacă e cu trei, patru clase peste restul”

„Nu l-aș lua (n.r. - râde). Sau poate l-aș lua, dar cu o condiție. Să fie cu trei, patru clase peste ceea ce e acolo. Pentru că el deja are o presiune foarte mare ținând cont de numele pe care-l are. Dacă nu e mai valoros, intervin tot felul de discuții și sunt o grămadă de exemple în fotbalul actual. Au fost și la Liga 1 antrenori care și-au luat copiii peste tot (n.r. - Marius Croitoru e unul dintre exemple). 

Un antrenor are, oricum, parte de multe lucruri negative. De ce să mai atragă și alte discuții?

El e fundaș dreapta. Am avut o discuție cu el când era mai mic și mi-a spus că nu vrea să fie portar, cu toate că-mi cerea mănuși. «De ce-mi ceri mănuși dacă nu vrei să fii portar?» Spunea că le vrea la școală, să apere în pauze”, a spus Lobonț, la GSP Live.

Bogdan Lobonț - CV spectaculos ca jucător, vrea să-și spună cuvântul și în antrenorat

În scurta sa carieră de antrenor, Bogdan Lobonț a antrenat-o pe U Cluj (sezonul 2018/2019), dar și naționala U20 (2011-2022). De asemenea, a activat pentru puțin timp în staff-ul lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă a României. Lobonț a activat și ca scouter la AS Roma, clubul de la care s-a retras din activitatea de fotbalist. 

Ca jucător, fostul portar a avut un CV bogat, cu echipe importante, precum Rapid, Ajax, Dinamo, Fiorentina și AS Roma, dar și 86 de meciuri pentru echipa națională a României.

Citește și alte știri de actualitate: 

Îl cere la națională după prestația din Universitatea Craiova - FCSB: „E cel mai bun”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Universitatea Craiova – FCSB: „Acela a fost un moment psihologic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  12 Mai 2023, 22:08

E la moda,Bogdane!Copiii de judecători se fac judecători, copii de doctori, doctori, copii de procurori, procurori, copii de milițieni, milițieni și copii de fotbaliști, fotbaliști.Ca cei mai mulți poarta pe umeri povara numelui și ei sunt la 1/2 sau 1/4 din valoarea părintelui, asta nu mai contează, sau contează cel mai mult, însă atâta timp cât e tăticul, merge și asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează