FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Universitatea Craiova – FCSB: „Acela a fost un moment psihologic” » Cu ce l-au impresionat Elias Charalambous și Mihai Pintilii

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 07:46 / Actualizat luni, 01 mai 2023 09:15

După Universitatea Craiova – FCSB 1-2, Ilie Dumitrescu a analizat prestația celor două formații și a explicat unde s-a făcut diferența.

Fostul internațional consideră că golul marcat de Andrea Compagno în finalul primei reprize a reprezentat un moment extrem de important și i-a felicitat pe Elias Charalambous și Mihai Pintilii pentru modificările făcute la pauză.

În plus, acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care vedetele Universității Craiova au jucat în derby.

Un fost fotbalist și un ex-manager din Liga 1 au explicat „blackout-ul” lui Ivan de la penalty: „A vrut să schimbe și să dea tare” + „De 3 meciuri nu mai există!”
CSU CRAIOVA - FCSB 1-2
Un fost fotbalist și un ex-manager din Liga 1 au explicat „blackout-ul” lui Ivan de la penalty: „A vrut să schimbe și să dea tare” + „De 3 meciuri nu mai există!”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Universitatea Craiova – FCSB

„A fost o primă repriză echilibrată. Cred că un moment psihologic a fost în minutul 44. FCSB nu anunța că poate marca, dar a venit o fază fixă și s-a schimbat meciul. 

După pauză, cuplul de antrenori mută foarte bine. Renunță la Tavi Popescu, îl urcă pe Ovidiu Popescu și joacă Sorescu pe postul de fundaș dreapta. Au fost mutări foarte bune. Echipa a acoperit foarte bine zonele, dar a suferit. Apoi, iar mută bine. Iese Coman, intră Pantea și urcă Sorescu pe postul de mijlocaș stânga. Pantea a intrat dezinvolt, cu personalitate.

De partea cealaltă, la Craiova, niciun jucător nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Neagoe nu poate să vorbească. E normal. Ivan nu a fost într-o seară foarte bună, Cîmpanu și Baiaram, la fel. Nici Screciu și nici Mateiu.

Ai nevoie de mai mult la o echipă care trebuie să pună probleme pe faza ofensivă. Roguljic a intrat bine, Koljic a marcat un penalty, dar ai nevoie de mai mult, de un nucleu de jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Golul lui Andrea Compagno a deblocat derby-ul CSU Craiova – FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gică Popescu n-a avut milă de FCSB: „Cu tot respectul, dar jumătate din rezultat i se datorează lui”

Neagoe deturnează atenția după eșecul cu FCSB » Scandal la interviuri: „Nici Băsescu n-a avut așa campanie. Dacă trebuie să facem circ, asta e”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
bunicu
bunicu  •  01 Mai 2023, 11:58

Ce tot o mai scăldăm cipriotul este purtătorul de cuvânt a lui Pintilii sa vazut cum îi dădea instrucțiuni. Punct.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close