FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 2-2

„E ca o revanșă!” » A „curentat-o” pe FCSB și anunță: „Ne simțim puternici, o să creștem și mai mult”

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 23:36 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 23:52

Bogdan Mitrea, 36 de ani, „veteranul” Universității Cluj, a egalat în finalul partidei cu FCSB, 2-2, iar la final nu s-a abținut. A recunoscut că orice gol reușit împotriva roș-albaștrilor e sinonim cu o revanșă. El a fost legitimat la clubul lui Gigi Becali, însă creditul său n-a durat foarte mult.

Mitrea a evoluat pentru FCSB în sezonul 2016-2016, dar aventura sa la bucureșteni s-a sfârșit rapid. Din acel moment, fundașul ajuns la 36 de ani și-a făcut un obicei din a marca împotriva fostei echipe. A făcut-o și luni, pe Arena Națională, iar la finalul partidei a dat frâu liber trăirilor interioare. 

Concluziile lui Neluțu Sabău și marele remarcat al antrenorului, după egalul cu FCSB: „Când e pregătit, face diferența”
FCSB - U CLJ
Concluziile lui Neluțu Sabău și marele remarcat al antrenorului, după egalul cu FCSB: „Când e pregătit, face diferența”

Bogdan Mitrea a „curentat-o” pe FCSB: „E ca o revanșă!”

„E a treia oară când dau gol cu ei (n.r. - cu FCSB). Mă bucur de fiecare dată. E așa... ca o mică revanșă

Sabău e omul care a reușit să ne adune, să ne dea o direcție, să avem identitate, să pasăm. Nu știu dacă azi am avut posesia, dar noi ne simțim puternici și o să creștem și mai mult de la meci la meci”, a punctat Bogdan Mitrea, marcatorul golului clujenilor, la Orange Sport. 

VIDEO Mitrea egalează în finalul meciului FCSB - U Cluj

„A fost un meci cu multe ocazii. Au fost momente când am controlat jocul. E un sentiment plăcut, că am fost acolo, în joc. Progresăm de la meci la meci. Este un punct foarte mare, dar trebuie să câștigăm și acasă. FCSB se va bate la titlu cu CFR, sunt cele mai puternice echipe”, a afirmat și Alex Chipciu. 

Nu l-am supărat pe nașul Pintilii. La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naș, nu am fin, nu am pe nimeni. Când intru pe teren dau totul. După fotbal am familie, copii, am totul. Nu vreau să periez pe nimeni, dar cred că venirea domnului Sabău a contat foarte mult în a avea această formă. E un punct foarte important.

- Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

U Cluj a luat un punct din deplasarea cu FCSB

FCSB a scăpat victoria în ultimele minute cu Universitatea Cluj, ratând șansa de a reface diferența de șase puncte față de CFR Cluj. „Șepcile Roșii” au egalat prin Mitrea și au plecat cu un punct muncit de pe Arena Națională (2-2).

Roș-albaștrii au condus în două rânduri, însă arțăgoasa echipă a lui Neluțu Sabău a revenit de fiecare dată în joc.

Dawa a deschis scorul după o fază confuză, însă a fost „spectator” la momentul de creație al lui Nistor. FCSB a primit un mic cadou de la Gorcea, a revenit în avantaj prin Șut, însă jocul n-a mai convins din acel moment. Finalul le-a aparținut ardelenilor, Mitrea egalând în minutul 88.

FOTO. Cele mai tari imagini din remiza FCSB - U Cluj 2-2

+24 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO Mitrea le-a dat „stingerea”! FCSB scapă victoria cu U Cluj, după o repriză secundă modestă a roș-albaștrilor. Clasamentul ACUM

7 detalii surprinse de reporterii GSP pe stadion, la FCSB - U Cluj: nervi între colegi, vizita unui jucător-simbol, revanșa lui Dawa + gestul sfidător al lui Nistor

Gol bizar marcat de Joyskim Dawa în FCSB - U Cluj » Camerunezul a deschis scorul la finalul unei faze încâlcite

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
Budrix69
Budrix69  •  03 Octombrie 2023, 11:54
Postat de VanBasten pe 03 Octombrie 2023, 00:11

Respect, Bogdan Mitrea! Si la cat mai multe revanse personale!

Sau nu

Budrix69
Budrix69  •  03 Octombrie 2023, 11:53

Asta nu a rupt gura targului pe nicaieri

Budrix69
Budrix69  •  03 Octombrie 2023, 11:52
Postat de Cormiz pe 03 Octombrie 2023, 09:51

Asa cum spuneam cu alta ocazie, legea compensației în Univers funcționează accelerat și implacabil. Iată, FCSB a irosit cele 4punctefurate prin doua penalty-uri inventate de Barsan și Coltescu. Dacă urmăriți statistica meciului, universitarii au cifre mai bune la toate capitolele și meritau sa câștige. Aroganta la cub a celor doi corifei Becali și Stoica va fi și ea sancționată în curând. Ia uitați-vă câte fronturi are deschise Becali: cu CSA cu Talpan cu CFR, cu Craiova, cu FRF cu Burleanu cu Vassaras, cu Fesn8c, cu Rapid, cu Sucu, și ultimul pe lista, bietul Danciulescu. Scadenta se apropie, adio Liga Campionilor, ca la Borcea.

cele luate de *** cu Petrolul unde se incadreaza ????????????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează