FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-1

Interviul eroului din Dinamo - CS Mioveni, „întrerupt”: „Vine tot timpul după mine, la fiecare meci”

Bogdan Rusu, alături de fiul său // foto: captură DigiSport +14   FOTO
Bogdan Rusu, alături de fiul său // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 23:50 / Actualizat luni, 16 august 2021 23:57

Bogdan Rusu (31 de ani), atacantul lui CS Mioveni, marcator în victoria cu Dinamo, scor 1-0, a explicat cum i-a răpus pe „câini”. 

Atacantul nou-promovatei a înscris unicul gol al meciului în minutul 50, cu un șut din interiorul careului, cu piciorul stâng. Cu noroc pentru Rusu, mingea a ricoșat din piciorul său drept și a intrat în poartă, peste portarul Mihai Eșanu.

Bogdan Rusu, după Dinamo - CS Mioveni: „A fost un lob norocos”

„Mă bucur să fiu Omul Meciului, mai ales că am marcat și am adus cele 3 puncte. M-aș bucura ca la fiecare meci să marchez, să-mi ajut echipa. Am vrut să dau cu stângul, tare, pe colțul scurt, dar mi-a alunecat piciorul pentru că terenul este foarte moale în careu. Am dat cu stângul, mi-a venit în dreptul, și s-a dus lob, peste portar. A fost un lob norocos.

Contează să câștige echipa sau să facem egal, să aducem puncte cât mai multe, nu cine marchează. În meciurile avute anterior, cu Sepsi și CFR, am făcut jocuri destul de bune, care ne dau încredere pe viitor. Urmează meciuri cu echipe apropiate valoric de noi, asta ne dă încredere”, a spus Rusu. 

Ulterior, interviul a fost „întrerupt” de fiul fotbalistului. „Vine tot timpul după mine, la fiecare meci. Îl fac tot fotbalist, dar e dreptaci, nu stângaci, ca tata”, a spus Bogdan, care și-a sărutat băiatul.

Clasament Liga 1: Dinamo și CS Mioveni, la egalitate de puncte

+10 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Constantin Eftimescu s-a retras din activitate: moment special înainte de Dinamo - Mioveni

Mihai Teja, impresionat de un jucător de la Botoșani: „N-am putut să-i luăm mingea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
futhienzbang
futhienzbang  •  17 August 2021, 07:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează