FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul plecat de la FCSB dă cărțile pe față: „Să ajung la Steaua, apoi în «C»?! Nu cred”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 13:33 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 14:48

Bogdan Rusu, 32 de ani, a fost transferul-surpriză al verii trecute, când FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe fostul căpitan de la CS Mioveni. Acum, atacantul s-a despărțit de echipa lui Gigi Becali.

Vârful adus pe repede-înainte în tricoul roș-albaștrilor tocmai și-a reziliat angajamentul cu bucureștenii.

Acesta a explicat într-un interviu acordat GSP.ro ce l-a determinat să facă acest pas și a vorbit despre experiența sa la FCSB.

Pintilii e șeful, Filip și Stoica „secunzi” » Cum arată antrenamentele FCSB din Turcia + Echipa roș-albastră stă în hotel cu formația care i-a ofertat un titular
FCSB
Pintilii e șeful, Filip și Stoica „secunzi” » Cum arată antrenamentele FCSB din Turcia + Echipa roș-albastră stă în hotel cu formația care i-a ofertat un titular

Bogdan Rusu, după plecarea de la FCSB: „Cei de la Mioveni parcă fac tot posibilul să-mi întoarcă decizia”

- Bogdan, ce faci, acum, după despărțirea de FCSB? 
- Iau în calcul orice ofertă. Discut și ceva în străinătate. Am răbdare, nu mă grăbesc. 

- Revii la Mioveni? 
- Eu am vrut să mă întorc, mai ales că voiam să joc într-un mediu familiar până la vară. Dar, parcă, fac tot posibilul cei de la Mioveni ca să-mi întoarcă decizia... Asta e! Nu s-a rezolvat nimic încă. 

- Nicolae Dică vine la Mioveni, până la urmă? 
- Încă nu s-a rezolvat și cu el. Este în vacanță. Oricum, am înțeles că se vor rezolva problemele financiare, Doamne ajută să fie bine!

Bogdan Rusu, mesaj pentru FCSB: „Baftă pentru titlu”

- Cum ai cataloga tu experiența de la FCSB? 
- Ca pe una bună. Eu așa o văd. Nu am de ce să o consider rea, cu toate că a durat puțin. Am jucat în Conference League, inclusiv în grupele competiției, am îmbrăcat tricoul Stelei... N-am ce să reproșez cuiva. Mai mult, le urez baftă celor de acolo. Sper să câștige campionatul. Lotul este foarte bun, de titlu. 

- Vezi FCSB revenind în lupta pentru campionat?
- Eu cred că are puterea să revină. Jucătorii sunt foarte buni. Au calitate și au dorință de afirmare. 

- Meritai mai multe șanse sau mai multă încredere? 
- Nu pot spune că n-am avut șanse, dar poate meritam mai multă încredere. Eu nu pot să mă bag singur în echipă, antrenorul e cel care te selecționează.

13 meciuriși două assist-uri a adunat la FCSB

Bogdan Rusu: „Nu am fost de acord să merg la FCSB 2”

- Ce n-a mers de nu ești acum cu FCSB în cantonament în Antalya? 
- N-am de unde să știu, sincer. Eu mi-am văzut de treabă. Nu am făcut scandal, doar că n-am acceptat să merg la echipa a doua. Incredibil, ce lucruri apar, uneori. Ce scandal să fac? Nici n-am fost în 2023 la antrenament. Apoi, eu sunt om sincer, direct. Nu sunt genul să fac probleme.

- De ce ai plecat? 
- N-am fost de acord să merg la echipa a doua. De fapt, cred că toți pe care ne-a trimis la echipa secundă sunt în aceeași situație. Nu au acceptat decizia. Să joc, să muncesc până la 32 de ani, să ajung la Steaua, apoi să merg la „C” la echipa a doua?! Nu prea cred!

Jucătorul plecat de la FCSB dă cărțile pe față: „Să ajung la Steaua, apoi în «C»?! Nu cred”
Bogdan Rusu // FOTO: Imago

- Ce n-a mers pe teren?
- Așa a fost să fie. Fotbalul e la fel peste tot. N-are ce presiune să fie în plus la FCSB comparativ cu Mioveni. Adică la fosta echipă dădeam gol după gol, apoi la următoarea nu mai știu?!

Cum e relația lui Rusu cu Becali și cu MM Stoica

- Cu Gigi Becali cum te-ai înțeles, a fost el decisiv în decizia renunțării la tine? 
- Asta cu domnul Becali... El e schimbător. O dată zice așa, o dată altceva. Sunt banii dânsului, el știe ce vrea și face ce crede dânsul. Nu am avut dialog decât în prima zi, când am semnat. În rest, ce dialog să am? 

- Cu MM Stoica ai ținut legătura? 
- Cu MM am vorbit când am reziliat, atât. Mi-a zis că să vin să vorbim, l-am întrebat care e soluția să reziliez, m-a sunat și mi-a zis să vin la club, asta a fost tot. Nu cred că am avut aliați sau dușmani la echipă.

VIDEO FCSB trage tare în Antalya. Imagini de la antrenamentul vicecampioanei

Citește și: 

Lucian Burchel anunță că va face demersuri, pentru a afla dacă Mihai Pintilii a obținut sau nu calificarea de antrenor în Moldova: „Vom proceda la fel și în cazul licenței B”

Mihai Stoica s-a răzgândit după 4 ore în „cazul Strizu” + De ce FRF nu a reacționat, în 2022, când Rapid a aplicat aceeași strategie cu antrenorul din acte: „Nu aveam această sarcină”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
alexh
alexh  •  09 Ianuarie 2023, 21:53
Postat de dobrin pe 09 Ianuarie 2023, 21:36

Cred ca se aplica mai mult celor care pot avea un beneficiu financiar, de gen oficialii FCSB. Oricum, pentru cei care n-au afinitate cu niciunul din cele doua cluburi e simplu: facem ce decide justitia.

si tu ai dreptul la o opinie. pro sau contra.

dobrin
dobrin  •  09 Ianuarie 2023, 21:36
Postat de alexh pe 09 Ianuarie 2023, 19:44

orice om are dreptul la o opinie independenta. justitia fotbalului e in alta parte. la UEFA. cei care au strigat "HAI STEAUA" la meciul cu Anderlecht(sau cu alte echipe), au patit ceva? au comis vreo ilegalitate?

Cred ca se aplica mai mult celor care pot avea un beneficiu financiar, de gen oficialii FCSB. Oricum, pentru cei care n-au afinitate cu niciunul din cele doua cluburi e simplu: facem ce decide justitia.

alexh
alexh  •  09 Ianuarie 2023, 21:02
Postat de flick2020 pe 09 Ianuarie 2023, 20:28

Normal ca nu. Reprezentativi sunteti voi, trolii. 15 rataciti cu carnetelele pline de conturi.

Nu-s nici măcar 15.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează