FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 1-0

Bogdan Stancu, după victoria care le dă speranțe celor de la FC Argeș: „Sunt piteștean și m-am bucurat pentru ei”

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2022 23:39 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 00:49

FC Argeș s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FCSB în etapa #29 din Liga 1, iar elevii lui Prepeliță joacă cu FC Botoșani partida decisivă pentru ultimul loc în play-off.

Bogdan Stancu (34 de ani), originar din Pitești, a fost prezent la partida din Trivale și s-a bucurat de succesul obținut de elevii lui Prepeliță. Acesta a vorbit și despre FCSB, echipă la care a fost dorit, dar și despre posibilitatea de a-și încheia cariera în România.

Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali » Ce s-a întâmplat în meciul de la Pitești
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Claudiu Keșeru, din nou umilit de Gigi Becali » Ce s-a întâmplat în meciul de la Pitești

VIDEO Bogdan Stancu, după victoria celor de la FC Argeș: „Nu mă surprinde, îl cunosc foarte bine”

Jucătorul care activează în prezent la Gençlerbirliği s-a arătat dezamăgit de modul în care a arătat FCSB în deplasarea de la Pitești, dar în același timp a fost bucuros de succesul obținut de amfitrioni.

„Un meci frumos. Mi-a părut rău de FCSB cum a apărut în această seară, dar eu sunt piteștean și m-am bucurat pentru FC Argeș, deoarece încă mai au șanse pentru play-off. FC Argeș a avut mereu fotbaliști mari și fanii piteșteni își doresc să ajungă în play-off. Le doresc multă baftă!”, a declarat la finalul întâlnirii Bogdan Stancu. 

Acesta a avut numai cuvinte de laudă și la adresa antrenorului piteștenilor, Andrei Prepeliță, care este aproape să claifice în premieră echipa în play-off.

„Nu mă surprinde Prepeliță, îl cunosc foarte bine și știu că este ambițios și muncește foarte mult!”, a adăugat Stancu. 

Bogdan Stancu despre șansele celor de la FCSB la titlu

Bogdan Stancu a răspuns categoric atunci când a fost întrebat de șansele celor de la FCSB de a mai cuceri campionatul. „Motanul” este convins că echipa lui Petrea nu va putea să mai ajungă în fruntea clasamentului. În plus, Stancu a recunoscut că a fost dorit de Gigi Becali, dar a luat decizia de a continua în campionatul Turciei, însă se gândește serios să își încheie cariera în România.

FCSB nu mai are nicio șansă la titlu. Îmi este greu să comentez situația de acolo, nu știu ce se întâmplă. Am fost dorit anul trecut, dar am decis să mai joc un an în Turcia. Nu vreau să mă gândesc acum ce se va întâmpla în vară. Mi-ar plăcea să îmi închei cariera aici, în România”.

Bogdan Stancu, încrezător în Edi Iordănescu

Jucătorul cu 53 de selecții la prima reprezentativă este optimist și speră ca noul selecționer, Edi Iordănescu, să califice din nou Romînia la un turneu final, acolo unde nu a mai fost din anul 2016.

„M-am întâlnit cu Edi acum și l-am felicitat. Este un antrenor foarte bun, știu că o să muncească mult. Îi doresc multă baftă, mă bucur mult pentru el. Toată lumea își dorește o nouă calificare, dar o să fie greu”, a încheiat Stancu.

VIDEO Bogdan Stancu, declarații după FC Argeș - FCSB, 1-0: „Aș vrea să mă retrag aici”

Citește alte știri din Liga 1

Octavian Popescu a plâns ca un copil după eșecul de la Pitești!
Argeș - FCSB 1-0
Octavian Popescu a plâns ca un copil după eșecul de la Pitești!
Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză
FC ARGEȘ - FCSB
Andrei Vlad, eroare monumentală la Pitești! „Messi al portarilor”, moment inexplicabil la golul lui FC Argeș + SCHIMBAT la pauză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează