FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Bogdan Stancu, în locul lui Keșeru?! Atacantul dorit în vară de Gigi Becali e liber de contract

Bogdan Stancu / Sursă foto: Eyupspor
Bogdan Stancu / Sursă foto: Eyupspor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 18:47 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 19:19

Atacantul Bogdan Stancu (34 de ani) și-ar fi încheiat socotelile cu Eyupspor, formație din liga secundă a Turciei, anunță publicația Yurtspor.com. „Motanul”, dorit și în vară de FCSB, ar putea reveni la formația „roș-albastră”.

Aventura lui Bogdan Stancu la Eyupspor pare să fi ajuns rapid la final. Fostul internațional a bifat doar 14 meciuri pentru turci, reușind să înscrie trei goluri pentru formația aflată pe locul trei în liga a doua din Turcia. Despărțirea e însă iminentă, astfel că Bogdan Stancu urmează să-și caute o nouă echipă pentru 2022. 

Bogdan Stancu tocmai ce a bifat cea de-a cincea experiență din Turcia, după aventurile de la Galatasaray, Bursaspor, Genclerbirligi și Orduspor.

Jucătorul dorit de Becali la FCSB e comparat cu Busquets: „Aș spune că ar fi bine să mai stea un an”
FCSB
Jucătorul dorit de Becali la FCSB e comparat cu Busquets: „Aș spune că ar fi bine să mai stea un an”

Bogdan Stancu, variantă pentru FCSB? 

Bogdan Stancu a fost principala țintă a lui Gigi Becali în precedenta perioadă de transferuri și n-ar fi de mirare ca patronul de la FCSB să încerce din nou să acceseze această pistă. Mai ales că latifundiarul e nemulțumit de ultimele evoluții ale lui Claudiu Keșeru.

În vară, Gigi Becali era dispus să-i ofere „Motanului” 30.000 de euro pe lună, sumă enormă pentru Liga 1, însă mai mică decât aceea pe care i-au oferit-o turcii fostului internațional român.

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul lui FCSB, în 95 de meciuri. Stancu a jucat la FCSB între 2008 și 2011

Bogdan Stancu, transfer important în era Becali

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia. 

Bogdan Stancu în Turcia:

  • Galatasaray: 16 meciuri, 3 goluri, 2 pase decisive
  • Bursaspor: 53 de meciuri, 8 goluri, 3 pase decisive
  • Bursaspor: 53 de meciuri, 8 goluri, 3 pase decisive
  • Genclerbirligi: 157 de meciuri, 61 de goluri, 23 de pase decisive
  • Eyupspor: 14 meciuri, 3 goluri

Becali, dezamăgit de Claudiu Keșeru

Gigi Becali a jubilat în vară, când revenirea lui Claudiu Keșeru a fost oficializată. A văzut în atacantul venit de la Ludogoreț nu doar un eventual golgeter, ci și un mentor pentru tinerii fotbaliști din lot. Prestațiile lui Keșeru, influențate și de problemele medicale, l-au dezamăgit pe finanțatorul celor de la FCSB.

„Vreau să vă mai zic ceva de Keșeru că nu vreau să vă las să mă întrebați voi de el. Nu prea sunt mulțumit. Când a venit am zis că am dat lovitura. Nu înțelesesem eu de ce nu prea s-au mai bătut bulgarii să îl țină. După cum a jucat în primele meciuri am zis ca e superatacant, de echipe mari de tot. 

Dar acum am înțeles de ce nu prea mai este luat nici pe la națională și nici de ce bulgarii nu s-au bătut să îl țină. Însă, vreau mai mult de la Keseru. Eu sper că el înțelege. Nu joacă la mine pe 2 euro. Vreau mult mai mult. Așa nu prea o să mai meargă”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Citește și alte știri de actualitate:

Jucătorul dorit de Becali la FCSB e comparat cu Busquets: „Aș spune că ar fi bine să mai stea un an”

Diferență ISTORICĂ! Dinamo, umilită de FCSB în 2021: „câinii”, niciodată atât de jos!

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (4)
fcsb_la_minus_10
fcsb_la_minus_10  •  20 Decembrie 2021, 09:40

La minus 10 folositi centrala "Motan"

amoniac
amoniac  •  19 Decembrie 2021, 22:26

Keseru e inca fotbalist, iar in locul lui as pleca lejer liber de contract... la Cluj sau oriunde poate fi pus in valoare pentru ce poate acum. Doar Jiji nu are inca ochiul ala care sa vada o echipa si culmea, vede asta coruptul ala de "la brutarie".

spinoza
spinoza  •  19 Decembrie 2021, 20:03

Nu vine niciun Bogdan Stancu!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează