FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul dorit de Becali la FCSB e comparat cu Busquets: „Aș spune că ar fi bine să mai stea un an”

Nicolae Păun // FOTO: Imago
Nicolae Păun // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 09:06 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 10:21

Gigi Becali a început să-și facă planurile pentru campania de transferuri din ianuarie, iar mijlocașul Nicolae Păun (22 de ani) este pe lista celor de la FCSB.

Dorit și de Ferencvaros, Nicolae Păun este lăudat de fostul său antrenor, Leo Grozavu, care-l compară cu Sergio Busquets, căpitanul Barcelonei și al naționalei Spaniei.

MM Stoica, atac nemilos la Dan Petrescu: „Sunt siderat! Există legi, ar trebui să fie amendat!”
FCSB
MM Stoica, atac nemilos la Dan Petrescu: „Sunt siderat! Există legi, ar trebui să fie amendat!”

Nicolae Păun, comparat de Leo Grozavu cu Busquets: „Mă bucur că e în vizorul celor de la FCSB”

„Mă bucur pentru Păun că a intrat în vizorul celor de la FCSB. Aflasem și eu de interesul lor. Mă bucur, mai ales că băiatul a fost aproape să se lase de fotbal. Eu i-am oferit o șansă, când activam la Sepsi.

E un Busquets, bineînțeles păstrând proporțiile. Este inteligent în joc, vede bine jocul, pasează bine în regim de viteză și de presiune. Este fundaș central și mijlocaș în fața apărării. 

Dar Bucureștiul e dur. Eu aș spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi, deși e foarte matur în joc. Mai trebuie să acumuleze la partea fizică. Este un băiat liniștit și foarte cuminte, atipic stilului de fotbalist din prezent. Nicolae este un băiat modest, cu foarte mult bun simț în afara terenului. Depinde numai de el să reușească de acum înainte”, a spus Leo Grozavu, potrivit digisport.ro.

200.00 de euroeste cota lui Nicolae Păun, conform transfermarkt

Gigi Becali îl laudă pe Păun

Becali l-a lăudat pe Nicolae Păun, jucătorul celor de la Sepsi OSK, dar susține că nu a făcut o ofertă pentru acesta: „Păun e un jucător interesant, mie-mi place de el. Are agresivitate, dar îl mai studiem, nu a intrat pe lista finală. Nu e o chestiune certă, altfel sunam, dar din moment ce nu am cerut negocierea, înseamnă că nu suntem convinși 100% că îl vrem”, a declarat latifundiarul la ProX.

Originar din Caracal, Județul Olt, Nicolae Păun a apărut de nicăieri la Sepsi. Leo Grozavu a mizat pe el în partea secundă a stagiunii trecute. „Închizătorul” în vârstă de 22 de ani impresionează prin disponibilitatea la efort, este foarte combativ, dar apare frecvent și în preajma porții adverse. În actuala stagiune a evoluat de 15 ori și a marcat un gol, în victoria 2-0 cu Clinceni.

VIDEO Totul despre Sepsi – FCSB

Citește și: 

Petrea crede într-o răstunare de situație în privința cazului prezentat de GSP: „Încă mai sper”

Budescu, dat de gol chiar de nașul său: „Are oferte. Din ce știu, vrea să lupte pentru titlu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
514091889218839
Mihai Buzea  •  19 Decembrie 2021, 12:41
Postat de Claude SH pe 19 Decembrie 2021, 11:44

Inaintea meciului direct??? Pai sa dea Păun diseară doua goluri și doua pase de gol. Poate asa își mai creste cota de fotbalist. Cine știe dacă acum e cautat de Fcsb, după meciul de diseară va fi cautat de Galatasaray sau AS Roma

Prostolea!!!! GIGI îl vrea de mult pe păun. Mănânci *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  19 Decembrie 2021, 11:44

Inaintea meciului direct??? Pai sa dea Păun diseară doua goluri și doua pase de gol. Poate asa își mai creste cota de fotbalist. Cine știe dacă acum e cautat de Fcsb, după meciul de diseară va fi cautat de Galatasaray sau AS Roma

Vezi toate comentariile (2)
Comentează