FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB

VIDEO Petrea crede într-o răstunare de situație în privința cazului prezentat de GSP: „Încă mai sper”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 13:10 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 13:49

Toni Petrea (46 de ani) a prefațat meciul cu Sepsi OSK din etapa 21 a Ligii 1. În cadrul conferinței de presă, antrenorul de la FCSB a declarat că încă speră ca echipa să aibă parte de un cantonament centralizat în afara țării. GSP.ro a prezentat astăzi motivele pentru care roș-albaștrii s-au văzut nevoiți să-și anuleze cantonamentul din Turcia. 

  • Sepsi OSK - FCSB se joacă duminică, 19 decembrie, de la ora 20:30. Partida va fi live pe GSP.ro, în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +. 
  • FCSB ocupă locul 2 în Liga 1, cu 46 de puncte acumulate în 20 de etape. Lider este CFR Cluj, cu 54 de puncte. 
  • În etapa 21, CFR Cluj joacă pe teren propriu, cu FC Argeș. 
Gigi Becali își sabotează echipa! FCSB, singura din play-off care va îngheța în această iarnă
FCSB
Gigi Becali își sabotează echipa! FCSB, singura din play-off care va îngheța în această iarnă

Toni Petrea, despre Sepsi OSK - FCSB: „În ultima vreme sunt mai preocupați de joc”

„E ultima partidă din acest an, una în deplasare, cu un adversar bun, cu antrenor bun, care nu a mai pierdut de câteva etape. Trebuie să fim atenți. Mergem încrezători, vrem să continuăm seria bună și să ne întoarcem cu o victorie. Va fi un meci disputat, ei au obiectivele lor, vor în play-off, așa că mă aștept la un joc foarte disputat.

Plecăm cu gândul la victorie de fiecare dată, mai ales în situația noastră, că trebuie să venim din urmă. Vom vedea la final ce se va întâmpla”, a spus antrenorul vicecampioanei.

Petrea a fost întrebat dacă anticipează un meci dur, în condițiile în care ultimele dueluri directe dintre cele două echipe s-au soldat cu accidentări pentru roș-albaștri. 

„În trecut am avut ceva probleme cu Sepsi, dar am observat o preocupare mai mare pe joc acolo în ultima perioadă. Cred că așa va fi și mâine. În ultima vreme, și prin prisma rezultatelor obținute, Sepsi a practicat un fotbal bun, încearcă să joace spectaculos”, a răspuns antrenorul de la FCSB. 

Nu mă uit mai atent la Nicolae Păun, mă uit la jucătorii noștri, la echipa noastră. Astfel de discuții nu-și au rostul acum, noi ne concentrăm la ce avem de făcut.

- Toni Petrea

Toni Petrea: „Încă sper că vom putea pleca într-un cantonament centralizat”

Totodată, Petrea a fost întrebat despre anularea stagiului de pregătire din Turcia, pe care FCSB îl avea programat în ianuarie. GSP.ro a scris astăzi despre motivele care au condus la această decizie: pe lângă noile restricții, faptul că o parte dintre jucători au ascultat sfatul lui Becali de a nu se vaccina împotriva coronavirusului și ar fi obligați să intre în carantină la reîntoarcerea în țară.

„Să vedem... Eu încă sper că vom putea pleca într-un cantonament centralizat. Dacă nu, rămâne să ne pregătim aici. Sperăm ca vremea să ne ajute. Până la urmă, pe 23 ianuarie, când începe campionatul, vremea va fi cum va fi. Poate pe o parte e bine că rămânem aici, ne obișnuim cu temperaturile, starea gazonului, poate va fi ok”, a spus antrenorul. 

Toni Petrea, despre CFR Cluj: „S-ar lupta la campionat și fără Dan Petrescu”

Pentru lumea care privește fenomenul, situația din clasament cred că e interesantă. Atât noi, cât și CFR menținem seriile de victorii. Pentru noi nu este plăcut să tot câștigăm și să fim la aceeași distanță de puncte. Important e să câștigăm și vom vedea ce se va întâmpla cu adversarii. 

La orice joc se poate întâmpla orice, indiferent de adversar. Depinde de mai mulți factori. Sperăm să se încurce ei, dar ce vreau e să ținem noi ștacheta cât mai ridicată, să continuăm seria de victorii.

Credeți că dacă va veni alt antrenor, obiectivele lor se vor schimba? Dan Petrescu e un antrenor important, foarte bun, care și-a lăsat amprenta asupra echipei, dar cred că jucătorii și tot ce înseamnă CFR ar avea oricum calitatea necesară pentru a se lupta la campionat. 

- Toni Petrea 

Mai multe știri din Liga 1: 

Arena arsă » Cum arată cel mai mare stadion din țară după FCSB - Rapid

AFAN s-a oferit să-l ajute pe fotbalistul blocat în România » Până la urmă, a plătit soția: „Nici în Malaezia nu se întâmplă așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
4272910646079913
Savel Vasile  •  19 Decembrie 2021, 09:24

fericiti cei saraci cu duhul. tu chiar crezi ca esti principal la fcsb?

1690324144614070
Viorel Ignat  •  18 Decembrie 2021, 22:39

Hoții striga hoții,sunteți fcsb pe locul 1 la greșeli de arbitraj în favoarea voastră!? Ce mai vreți,tot nu sunteți lămuriți, dar sa va vedem în meciuri directe cu CFR ,o sa aveți 3 meciuri directe cu ei ,dacă bateți sunteți campioni ,pe mana voastră,nici asa nu e bine !? Va tot lamentări dați vina pe toți nu va convine arbitrii,echipele care se vor califica în play off(vezi Becali vis a vis de Rapid) apropo nici noua *(CFR) nu ne convine în play off ,Botoșani,Viitorul,U Craiova,Voluntari, FC Argeș ce sa mai 75% din campionat sant cu Becali, asa ca lăsați plângerile acesta false ca nu va crede nimeni ,mai nou și cu alt ajutor de la unele televiziuni pe unde se varietate mm !?

corectu
corectu  •  18 Decembrie 2021, 16:50

Ca să dau un exemplu,Ștefănescu l-a accidentat pe Olaru acesta stând pe tușă mai mult de 2 luni.De regulă,Sepsi practică un joc la intimidare,mai ales când joacă cu Steaua.Același joc la intimidare îl practică și UTA.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close