FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Bolivianul Mojica este hotarit

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2007 00:00

Bolivianul Mojica nu vrea sa iroseasca sansa oferita de Andone. Marti seara, la 21:30, a iesit pe usa aeroportului tragind dupa el trei valize si o geanta de umar. Semn ca Gualberto Olmos Mojica (22 de ani) nu considera Clujul doar ca o statie de tranzit. Ioan Andone a marturisit ca vrea sa-i ofere o noua sansa internationalului bolivian, imprumutat returul trecut de CFR, in Portugalia, la Pacos Ferreira. Mojica a venit decis sa nu rateze oportunitatea ivita. Pentru CFR, a renuntat la alte oferte. "Am venit inapoi la Cluj, pentru ca este clubul meu si pentru ca am un mare respect pentru aceasta echipa. Am avut si alte oferte, dar mai am inca doi ani de contract aici", a spus bolivianul.

Conducator de joc, Mojica a avut evolutii modeste la Cluj in turul campionatului trecut, sub comanda lui Dorinel Munteanu, iar italianul Bergodi nu a mai contat pe el: "A fost decizia antrenorului de atunci sa nu ma mai foloseasca. Cind a fost Dorinel, pentru care am un mare respect, mai jucam si eu. Dupa plecarea lui Dorinel nu am mai prins echipa".

11 meciuri a jucat Mojica pentru CFR sezonul trecut fara sa inscrie

4 partide a prins Mojica la Pacos Ferreira din 15 posibile

Titular la " Copa America"

Mojica a fost titular in cele trei meciuri pe care Bolivia le-a disputat la "Copa America", unde a fost schimbat doar in partida cu Peru, cu 10 minute inainte de final. Bolivia a remizat cu Peru (2-2) si Venezuela (2-2) si a pierdut la limita cu Uruguay (0-1), terminind pe ultimul loc in grupa. "Am facut un turneu destul de bun, dar am fost lispiti de noroc din pacate", a spus Mojica. Bolivianul va fi al doilea jucator din Liga I care a evoluat la "Copa America" dupa portarul columbian Zapata, transferat de Steaua.

"Sa vina titlul!"
Gualberto Mojica spune ca a auzit ca echipa clujeana s-a intarit foarte mult si crede ca titlul este un obiectiv realizabil. "De ce sa nu se gindeasca la titlu? si anul trecut au facut un sezon foarte bun si fanii au fost si ei foarte incintati de rezultatele obtinute. Clujul a vrut tot timpul sa fie cea mai buna echipa, sa cistige tot", a marturisit Mojica.

Abonamentele, de azi

Incepind de astazi, CFR Cluj va pune in vinzare abonamentele pentru sezonul 2007 -2008. Acestea vor putea fi procurate de la sediul clubului, str. Republicii nr. 109, et. III, zilnic intre orele 10:00-14:00. Preturile abonamentelor sint: 650 de lei - tribuna "0", 350 de lei - tribunele "A" si "B", 250 de lei - peluza.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează