FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Boloni, scandalizat de jucătorii FCSB! A raportat clubul la FRF: „Sunt la ani lumină de civilizație”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 15:00 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 16:36

Ladislau Boloni a fost afectat de scandările xenofobe de după finala de Cupa României, dintre FCSB și Sepsi, 1-0, când jucătorii lui Toni Petrea au scandat alături de fani injurii la adresa Ungariei. 

„S-au întâlnit două echipe apropiate de sufletul meu şi îmi pare rău pentru prostia care s-a petrecut după meci. Nu are nimic în comun cu fotbalul. Ce s-a întâmplat este la ani lumină de civilizaţie. Iar faptul că au fost implicaţi şi jucători e contrar principiilor unei echipe din care au făcut parte Duckadam, Belodedici, Lăcătuş, Tudorel Stoica, Boloni sau Piţurcă", a transmis Boloni, citat de site-ul maghiar nemzetisport.hu, citat de looksport.ro.

„L-am sunat pe Răzvan Burleanu şi i-am cerut să-mi explice cum e posibil aşa ceva. Evident, nu e vina lui, dar va fi vina lui dacă nu vor urma consecinţe! Şi nu mă gândesc la o amendă simbolică de 5 sau 10 mii de euro, pe care patronul o va plăti fără probleme din buzunarul său", a continuat Boloni pentru sursa citată. 

„Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și face astfel de lucruri?”

Attila Hadnagy (39 de ani), director general la Sepsi, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB după gesturile făcute de aceștia. 

„N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimași, au greșit, dar să-i vad pe Tănase, Moruțan și altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și acum vine să apară în astfel de lucruri? De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educație! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaițer. Știe că acum e aici, măcar din respect față de el ar fi trebuit să se abțină”. 

Citește alte știri despre FCSB:

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

Becali, o nouă rundă de declarații controversate: „Ăia care au creat coronavirusul vor să facă panică, să distrugă popoare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (154)
florinso
florinso  •  28 Iulie 2020, 15:00

Sunt jumătate maghiar, asa ca ceea ce va zic o spun in cunostinta de cauza. Ca ungur ...Maghiarii sunt cel mai unit si sovin popor... Iar ca roman si ateu vi o spun .....doamne ferește ...cine are minte intelege.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  28 Iulie 2020, 04:54

Domnule Bölöni, Echipa care a jucat finala cu Sepși, nu e aceiași echipa la care ați jucat dumneavoastră.

102353604808910
Marcel Cazan  •  28 Iulie 2020, 03:43

Ehh... Ce sa spun... Romanii sint needucati si NU POT, DIN PACATE, contesta acest lucru... Un lucru sa fie clar... IN NICI UN CAZ ungurii NU ne pot preda lectii de educatie... Din experienta proprie stiu ca si ungurii "NE TAXEAZA" peste tot pe unde ne intilnesc...

Vezi toate comentariile (154)
Comentează