FOTBAL  »  Superliga  »  BANI

Cristi Borcea a dat detalii despre averea lui Gigi Becali: „Eu cred că are peste 1 miliard de euro. Nu mă pot compara cu el”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 14:15 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 15:13

Cristi Borcea (51 de ani), fost acționar la Dinamo, susține că nașul său, Gigi Becali (63), are o avere de peste 1 miliard de euro.

Cristi Borcea, fostul rival al lui Gigi Becali din fotbalul românesc, dar totodată finul patronului de la FCSB, a fost întrebat despre averea latifundiarului.

Borcea consideră că aceasta depășește un miliard de euro din active și bani, dar spune că Becali ar fi interesat doar de biserică și familie.

Gigi Becali anunță: „Budescu nu mai joacă la FCSB, am vorbit cu el. Urmează Keșeru” + „Vă spun 500%: nu mai bag bani”
FCSB
Gigi Becali anunță: „Budescu nu mai joacă la FCSB, am vorbit cu el. Urmează Keșeru” + „Vă spun 500%: nu mai bag bani”

Cristi Borcea: „Gigi Becali are avere de peste 1 miliard de euro”

„Eu cred că are peste 1 miliard, active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere”, a spus Borcea la Realitatea Sportivă.

La finalul anului 2020, averea lui Gigi Becali era estimată a fi între 350 și 400 de milioane de euro. Datele au fost publicate în Top 300 Capital, Becali fiind al 12-lea celor mai bogați români din țară conform respectivei ierarhii.

Prima afacere a lui Gigi Becali după revoluție

În 2008, Libertatea scria cum Gigi Becali avea o avere de 3 milioane de lei la Revoluție. Latifundiarul a povestit atunci care a fost prima afacere pe care a pus-o pe picioare după 1989:

„Când toată lumea se ducea la turci să ia două-trei perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi băgam direct în angrouri, iar banii îi primeam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scăpa de marfă. Aduceam şi 10 tiruri de blugi pe săptămână. Banii îi rulam în fiecare zi.

Pentru că nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte. Apoi, m-am dus în casă, am luat o folie de celofan şi i-am acoperit, pentru că îmi era teamă să nu plouă peste noapte şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, erau acolo 1.000.000 de dolari”.

VIDEO » Cum a simulat Gigi Becali boala

Mai multe știri despre Gigi Becali: 

Gigi aruncă prosopul! Becali recunoaște că nu poate rivaliza cu CFR Cluj: „Nu-mi permit, n-am curaj să fac asta”

Gigi Becali a schițat noua strategie de la FCSB: „Gata, nu are rost. Joacă Dumiter și «Mamutu»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
158180581397392
Bala Nicolae  •  20 Decembrie 2021, 18:52

Cum le stiu ei pe toate. DO mitica si borcea cum ii doare pe ei in gura de POALLA lui jiji pe cina sa ia cu un leu sa-l vanda cu 100, cum sa mai pacaleasca odata armata ca ori cum nu mai fac bulau ca ei sunt oameni de afaceri si tara se sprijna pe umei lor. Jiji trezeste vinde tot si apucate de alceva ca BURSUCU NU MAI PLEACA DE LA CJ SI TU NU MAI APUCI SA EI UN CAMPIONAT . DUTE LA MANASTIRE FATE HAIDUC

1050226695802040
Ionut Visan  •  20 Decembrie 2021, 16:27

El cand a preluat stia la ce intra.Daca el nu vrea sa mai investească ce poti face? Altii nu vin ,ca nu stiu cum se va încheia procesul cu Armata.Daca e bun de plata 35 mil. Euro ,cum cer aia ?

1948forever
1948forever  •  20 Decembrie 2021, 15:47

jiji te rugam, salveaza dinamo, nu vezi ce amarati suntem? te imploram in genunchi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează