FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță: „Budescu nu mai joacă la FCSB, am vorbit cu el. Urmează Keșeru” + „Vă spun 500%: nu mai bag bani”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 11:55 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 12:35

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că vrea să „rupă” contractele cu Constantin Budescu (32) și Claudiu Keșeru (35).

Remiza de la Sf. Gheorghe, 0-0 cu Sepsi OSK, nu i-a picat deloc bine patronului de la FCSB. Gigi Becali se teme că echipa sa nu ar face față în cupele europene și că, implicit, nu poate produce bani. În acest context, Becali susține că nu va mai băga bani la echipă! 

Iar pentru a reduce cheltuielile salariale, plănuiește rezilierea contractelor lui Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, doi dintre cei mai experimentați jucători ai vicecampioanei.

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”
SEPSI - FCSB 0-0
Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Gigi Becali: „Nu mai risc bani deloc. Fac altfel de strategie”

„Am intrat să vă spun asta: sentimentul meu de aseară nu l-am mai trăit vreodată. Și acum îl am: nu știu 100%, dar dacă nu pot să fac față în cupele europene, mă las de fotbal. Nu vreau să dau banii familiei la fotbal, doar nu sunt idiot. Nu sunt arab, nu curge sonda ca să mă distrez pe banii lui Dumnezeu. Cum să dai banii tăi unor jucători care bagă mingea în poartă? Ce, sunt cretin la cap? Nu! 

Ne-a dominat Sepsi cum ne-a dominat, înseamnă că în cupele europene nu pot face față. Atunci nu pot să fac bani. Ce înseamnă asta? Că trebuie să dau bani din buzunar. Atunci eu mă las! Nu mă las de fotbal, dar va fi o altfel de strategie. Eu bani nu mai risc deloc”, a spus Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Budescu nu mai joacă la FCSB” 

Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru. Salariile mari se termină cu ele și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a adăugat Becali. 

Tănase are salariu de 30.000, dar pleacă. Mai e Florinel Coman, cu 20.000 sau 21.000.

Fac altă strategie. Să joace Ianis, Dumiter, Mamutu. Care e problema? De ce să joace 25.000 pe lună, ci nu 4.000?

- Gigi Becali

  • Claudiu Keșeru a semnat cu FCSB la finalul lunii august și a adunat 13 meciuri, 4 goluri și două pase decisive în Liga 1. 
  • O săptămână mai târziu, a semnat și Constantin Budescu. Mijlocașul a adunat doar 433 de minute în acest sezon, în care a înscris o dată și a pasat decisiv la o reușită.

Mai multe știri despre FCSB: 

S-a menajat cu Sepsi OSK? Florin Tănase, arătat cu degetul: „Se vede o frustrare. N-a pus osul la bătaie”

De la 4 la 9 » Notele GSP după remiza de la Sf. Gheorghe: el a fost peste toți!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (42)
red47army
red47army  •  20 Decembrie 2021, 20:15
Postat de hermannstadler pe 20 Decembrie 2021, 18:54

până la urmă, nu joacă gigi. Cu jucătorii din teren, inclusiv Keseru și Budi pe final, trebuia să bați, dacă își vedeau de fotbal, nu să-ți salveze ăla micu din poartă turul

Da mă, ia jucători de 40.000 pe luna și pune un muppets sa ii antreneze, tu sa stai la loje și sa dictezi schimbările, totul nu poate sa fie decât un succes.

tictictic
tictictic  •  20 Decembrie 2021, 19:46
Postat de hermannstadler pe 20 Decembrie 2021, 18:54

până la urmă, nu joacă gigi. Cu jucătorii din teren, inclusiv Keseru și Budi pe final, trebuia să bați, dacă își vedeau de fotbal, nu să-ți salveze ăla micu din poartă turul

Corect! Oricat de *** ar fi patronul si oricata influenta nefasta o imprima in managementul sportiv si tehnic echpei, jucatorii platiti cu 30-40 de mii de euro pe luna sunt obligati sa-si confirme pe teren prin joc si rezultate valoarea si salariile. Altfel, sunt bani aruncati aiurea. Gigi Becali are perfecta dreptate in cazul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hermannstadler
hermannstadler  •  20 Decembrie 2021, 18:54
Postat de doctor_strange pe 20 Decembrie 2021, 17:58

Ca de obicei, gigi nu crede că e el de vină, ceilalți sunt! Nu antrenorul e problema, nu faptul că Sepsi are un antrenor ok, care este lăsat în pace să-și facă meseria, iar la FCSB își bagă coada necuratu'. Nuuu, jucătorii sunt de vină sau preparatorii, sau secunzii, sau magazionerul. Gigi se crede pe play-station, și-ar dori numai Messi și CR7 în echipă pe care să-i pună el cum vrea.

până la urmă, nu joacă gigi. Cu jucătorii din teren, inclusiv Keseru și Budi pe final, trebuia să bați, dacă își vedeau de fotbal, nu să-ți salveze ăla micu din poartă turul

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close