FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB 0-0

S-a menajat cu Sepsi OSK? Florin Tănase, arătat cu degetul: „Se vede o frustrare. N-a pus osul la bătaie”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images +26   FOTO
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 07:34 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 07:51

Mirel Albon, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin a României, crede că „o schimbare de mediu” i-ar prinde bine lui Florin Tănase (26), căpitanul de la FCSB.

Albon nu a fost impresionat de prestația mijlocașului din meciul cu Sepsi OSK, încheiat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul simte frustrare în jocul lui Tănase și consideră că acesta nu s-a întrebuințat suficient la Sf. Gheorghe, fiind, cel mai probabil, cu gândul la un transfer în străinătate.

Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”
Sepsi - FCSB 0-0
Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”

Florin Tănase, cu gândul la un transfer? „Se vede o frustrare în jocul lui”

„I-ar prinde bine un transfer, câteodată se vede o frustrare în jocul lui. Probabil că se gândeşte că anumiţi jucători au plecat mai repede decât el de la FCSB. Au fost şi jucători mai tineri ca el care au plecat mai repede în altă parte, la mai bine. S-a văzut şi azi (n.r. - duminică), n-a pus osul la bătaie, nu a adus un plus echipei. O schimbare de mediu cred că ar putea să îl ambiţioneze din nou”, a declarat Albon, la Look Sport.

Integralist la Sf. Gheorghe, Tănase a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Florin Tănase: „Bani mai mulți sau naționala? Aleg banii”

De altfel, după meciul de la Sf. Gheorghe, Florin Tănase a fost întrebat despre posibilitatea de a părăsi FCSB în această iarnă. GSP.ro a anunțat că Tănase va juca în Emiratele Arabe Unite, la Al-Nasr Dubai, care va achita 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului. 

„Sunt 3 milioane de euro. Să vedem dacă va veni oferta scrisă. Așteptăm. Voi ce ați alege? Bani mai mulți sau naționala? Eu bani mai mulți, sunt sincer! Ce, acolo nu se joacă fotbal?!”, a spus Tănase, la Look Sport. 

Florin Tănase a înscris 9 goluri în acest sezon de campionat, în 17 meciuri jucate.

Mai multe știri despre Sepsi OSK - FCSB: 

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Două pierderi importante pentru FCSB » Ratează derby-ul cu CFR Cluj! + jucătorul huiduit copios de galeria lui Sepsi

Keșeru răspunde, după ce a fost luat în colimator de Becali: „Știam că m-am expus când am venit” + anunț despre viitorul său la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  20 Decembrie 2021, 14:35

Ar fi incununarea *** gazetaresc ca Tanase sa ia anul asta titlul de cel mai bun jucator roman in 2021. Unul care nu a castigat nimic anul asta. A zis si Tanase, daca nu acum, atunci cand? Pai da. Aaaaaa. A fost golgeter asa cum a fost. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  20 Decembrie 2021, 10:54

Asta aseara nici nu a fost pe teren.Tot meciul a fost un indolent,echipa a jucat cu unul minus !!!! Cat a fost accidentat si nu a jucat echipa se misca foarte bine,cum a intrat a stricat tot !

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Decembrie 2021, 10:29

cica intre nationala si bani aleg banii! parca as zice eu intre nevasta-mea si madalina ghenea o aleg pe nevasta-mea! pai tu esti de nationala, mai tanase? esti o gluma de jucator!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează