FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCSB 0-0

De la 4 la 9 » Notele GSP după remiza de la Sf. Gheorghe: el a fost peste toți!

Sepsi OSK - FCSB 0-0 +26   FOTO
Sepsi OSK - FCSB 0-0

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 07:09 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 07:31

Sepsi OSK și FCSB au remizat în ultima etapă a anului, 0-0, iar roș-albaștrii încheie 2021 la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Antrenorul oaspeților, Toni Petrea, a considerat meciul a fi „cel mai slab pe care l-am făcut de când am revenit”. Sepsi OSK a avut inițiativa, parcă mai multă vână și un număr superior de ocazii. Covăsnenii au șutat pe poarta lui Târnovanu de 8 ori, în vreme ce Niczuly a avut de apărat doar două execuții.

Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”
Sepsi - FCSB 0-0
Ultimul interviu la FCSB? Florin Tănase face haz de necaz: „Suntem în Alaska!”

Notele GSP după Sepsi OSK - FCSB

De altfel, portarul de la FCSB a fost cel mai bun jucător al meciului. Ștefan Târnovanu, titularizat ca urmare a accidentărilor celorlalți jucători importanți care ar fi putut bifa regula U21, Octavian Popescu și Ianis Stoica, a primit nota 9 în Gazeta Sporturilor de astăzi, având nu mai puțin de 8 intervenții salvatoare.

În echipa FCSB-ului, doar apărarea s-a ridicat la un nivel decent. Andrei Miron a primit 7, ceilalți 3 apărători se mulțumesc cu 6. De la mijloc în sus, doar Răzvan Oaidă, introdus pe teren la pauză, a mai trecut de 5!

În tabăra adversă, lucrurile stau mai bine. Trei jucători (stoperii Ninaj și Mitrea, plus „închizătorul” Nicolae Păun) au primit 7, iar Ștefănescu, Achahbar, Bărbuț, Aganovic, Niczuly și Ispas 6!

Singurul „corigent” al gazdelor, care au avut parte de aproximativ 4.000 de susținători în tribune, a fost Luckassen, cu 4.

De la 4 la 9 » Notele GSP după remiza de la Sf. Gheorghe: el a fost peste toți!

Egalul de la Sf. Gheorghe face ca FCSB să încheie anul cu 47 de puncte, pe locul 2, în vreme ce Sepsi OSK termină pe 10, cu 26 de puncte.

Eu cred că meritam să câștigăm. Din păcate nu s-a întâmplat, dar vreau să îi felicit pe băieți. Am dominat, dar n-am dat gol. Portarul lor a făcut meciul vieții. Mă bucur, calitatea jocului a fost ridicată, împotriva unei echipe care luptă pentru titlu. A fost foarte frumos. 

Încheiem anul încrezători, cred că putem face lucruri frumoase după cantonamentul din iarnă.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK 

Mai multe știri despre Sepsi OSK - FCSB: 

Două pierderi importante pentru FCSB » Ratează derby-ul cu CFR Cluj! + jucătorul huiduit copios de galeria lui Sepsi

Keșeru răspunde, după ce a fost luat în colimator de Becali: „Știam că m-am expus când am venit” + anunț despre viitorul său la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
ortega
ortega  •  20 Decembrie 2021, 12:22

*** ? Că văd că i-ați dat 6 și lui Petrea ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  20 Decembrie 2021, 10:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Văd bă Roja ca după ce ai suferit neîncetat ieri toată ziua, ce-i drept și din cauza ăstora care au programat meciul CFRului la ora 4 după amiaza, suferi și azi încă de la ora 6 dimineața! :-))) Iarba nu-ti mai place, gura nu-ti mai tace … :-)))

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  20 Decembrie 2021, 10:00
Postat de vasileroaita pe 20 Decembrie 2021, 09:33

Arbitrul e pedepsit pentru ca nu a dat obisnuitul penalty cadou gigeilor! Ce daca nu au intrat in careu?! Trebuia sa-l dea!!

Și nu a dat nici roșu! Absolut rușinos acest arbitru, nu mai are ce căuta de Crăciun la “palat”! :-)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează