FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a schițat noua strategie de la FCSB: „Gata, nu are rost. Joacă Dumiter și «Mamutu»”

Ivan Mamut, la FCSB // foto: Imago Images
Ivan Mamut, la FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 12:15 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 13:25

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 0-0, Gigi Becali (63 de ani) schimbă placa. Patronul vicecampioanei anunță o nouă strategie la club, demarată prin iminentele rezilieri de contract ale lui Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Rezultatul de la Sf. Gheorghe și modul în care arată clasamentul Ligii 1 la finalul anului l-au provocat pe Gigi Becali să decidă o restrângere a cheltuielilor, astfel încât să nu mai fie nevoit să-și investească din propriul buzunar.

Becali a anunțat în această dimineață că renunță la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, jucători cu salarii mari, și că va miza în schimb pe fotbaliștii cu remunerații mai mici.

Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”
SEPSI - FCSB 0-0
Dumitru Dragomir, scos din sărite de decizia lui Becali cu Sepsi: „Eu cred că a vrut să își bată joc de el”

Gigi Becali: „Gata, să joace Ianis Stoica, Dumiter și «Mamutu»”

„Restrâng. Nu are rost, pentru ce să plătesc salarii mari? Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, «Mamutu» (n.r. - Ivan Mamut). Care e problema? De ce să joace 25.000 pe lună ș nu 4.000?

Banii mei, ai familiei mele, nu îi mai dau ăluia care bagă mingea în poartă! Nici 5 bani! A, dacă văd că în retur ne apropiem de CFR și dacă câștigăm campionatul, că nu e imposibil, e altceva. Dar dacă nu mai am șanse la campionat, nu mai vorbim de bani investiți. 

Nu las eu banii mei unuia care zice ca e specialist. Am văzut specialiștii, toată lumea a intrat în faliment cu ei. Au distrus echipele, le-au falimentat, le-au retrogradat!”, a spus Becali la Pro X.

Tănase are salariu de 30.000, dar pleacă. Mai e Florinel Coman, cu 20.000 sau 21.000.

Nu e imposibil să câștigăm campionatul, nu e mare lucru. Îi bați o dată (n.r. - pe CFR Cluj), îi bate Craiova, îi bate Botoșani. Se poate, dacă ne ajută Dumnezeu. Și rămâne diferență de un punct. Suntem încă la mâna noastră. Câștigăm toate meciurile, îi batem de două ori pe ei în play-off și suntem campioni.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi aruncă prosopul! Becali recunoaște că nu poate rivaliza cu CFR Cluj: „Nu-mi permit, n-am curaj să fac asta”

S-a menajat cu Sepsi OSK? Florin Tănase, arătat cu degetul: „Se vede o frustrare. N-a pus osul la bătaie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1451687004919159
Calin Florea  •  20 Decembrie 2021, 18:20

Cu tot respectul pentru Keseru și Budescu , dar ce au jucat pana acuma … mai nimic . Keseru de când nu a mai fost chemat la Naționala parca sa tăiat ca maioneza …. Iar Budescu …. Stau sa m-a gândesc nu cumva comportamentul lor este o strategie plănuită de … ungurii de la CFR ? Joaca prost …Becali te da afara și … vii la CFR … a se vedea cazul lui Manea cu ciprioții …. Oricum o lipsa de caracter și de profesionalim a tuturor … Becali , Budescu , Keseru , CFR …. Aștept cu interes insolventa de la CFR… FRF ar trebui sa aplice regula din Spania ca tot ne raportam la campionate puternice … datorii …direcția liga 2 sau a 3a …. Pe curând !

1310404592721312
Celmai Binee Acasa  •  20 Decembrie 2021, 16:46

Asta e! Să joace mamutul!

siriussirius
siriussirius  •  20 Decembrie 2021, 16:30

Da asa cum spunea cineva inainte,nu trebuia sa ii aduca pe Budescu si Keseru daca tot nu avea de gind sa cistige campionatul, sa ii joace adica,putea cu ce are,Stoica,Popescu,Cordea,V,Gheorghe sa joace pentru si in play-of.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close