FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea dezvăluie gafa lui Negoiță care a distrus-o pe Dinamo: „De ce mai faci asta?”

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 08:39 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 09:11

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a comentat din nou situația clubului alb-roșu și a explicat ce greșeală a făcut Ionuț Negoiță.

Omul de afaceri consideră că Negoiță a făcut o gafă în momentul în care l-a demis pe Mircea Rednic, la finalul sezonului 2018-2019, și când a anunțat, într-o conferință de presă, că vinde Dinamo pe un leu.

Negoiţă a greşit în momentul când l-a schimbat pe Rednic şi a anunţat că nu îl mai interesează Dinamo, că Dinamo se vinde pe 1 leu! Pentru ce mai dai contracte de 10-15.000 de euro la jucători? De ce ţi-ai bătut joc de o generaţie cum a avut-o Bratu? A câştigat titlu naţional la U19. 

Ce vină au Prunea, Bălănescu şi Dănciulescu? Păi au ei probleme financiare? Decid ei ceva? În momentul în care eşti conducător la Dinamo şi le spui ceva, trebuie să pui mâna în buzunar pentru că jucătorii nu mai te bagă în seamă. S-a terminat! Ei nu au nicio vină”, a declarat Borcea la TV Telekom Sport. 

Dinamo riscă retrogradarea

„Câinii” sunt într-o situație dramatică în acest moment. Ocupă abia penultimul loc în play-out și au de recuperat 7 puncte pentru a rămâne în Liga 1. Au 4 meciuri mai puțin disputate decât principalele rivale, însă evoluțiile au fost dezastruoase, numai 4 puncte strânse în 4 partide în play-out.

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași 1-1

+18 FOTO

VIDEO. Cristi Borcea: „Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea face dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Eu n-am fost testat niciodată. Echipamentul n-a fost dezinfectat”

EXCLUSIV Dinamo face orice pentru a rămâne în Liga 1! Ce vor conducătorii din Ștefan cel Mare să facă după retestarea pentru Covid-19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
steauaeuna
steauaeuna  •  28 Iulie 2020, 11:27
Postat de pe 28 Iulie 2020, 11:04

Dinamo e cea mai vizionata echipa din liga 1!.... se uita la ea si poporul dinamovist si cel putin jumatate dintre gigistii stelisti! Mai mult chiar! Duceti-o in b, dupa ce criterii vreti voi si liga1 isi pierde total din interes! Veti vedea!...

Hai sa vedem. luati- o voi spre B sa vedem cine plange. Nimeni. Nici chiar voi pentru ca stiti ca locul vostru acolo e. In B...si sa te ti audienta...ce toata tara...toata lumea si jumate din Marte...

brancusi
brancusi  •  28 Iulie 2020, 11:08
Postat de mariuss72 pe 28 Iulie 2020, 11:01

Dejectia asta nu are dreptul sa vorbeasca despre Dinamo sau despre fotbalul romanesc...dar este invitat in continuare sa-si spuna porcariile la toate televiziunile.

Salut si respect,Mariusica!

 •  28 Iulie 2020, 11:04
Postat de popescu222 pe 28 Iulie 2020, 10:44

Asa e, dar pe termen mai lung nu e nici in interesul televiziunilor sa pice Dinamo. Dadea gsp niste audiente aici din care rezulta asta cu claritate.

Dinamo e cea mai vizionata echipa din liga 1!.... se uita la ea si poporul dinamovist si cel putin jumatate dintre gigistii stelisti! Mai mult chiar! Duceti-o in b, dupa ce criterii vreti voi si liga1 isi pierde total din interes! Veti vedea!...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close