FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea vrea ca suporterii "cîinilor" să fie testaţi la intrarea pe stadion

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

"Cine nu cunoaşte istoria clubului să nu intre pe stadion! Cine nu le ştie să le înveţe! Sînt oameni care vor întreba asta la porţi şi cine nu ştie nu vede meciul", a declarat Cristi Borcea.

Intenţia preşedintelui executiv a fost aplicată ieri de diverşi fani care chestionau, în mod aleatoriu, oamenii ce voiau să-şi cumpere tichete. Au fost susţinători ce n-au intrat în posesia biletelor pînă n-au spus componenţa echipei ce a ajuns în semifinalele CCE în 1984 sau a formaţiei lui Mircea Lucescu de la finalul anilor '80 ori n-au fredonat refrenuri ale melodiilor dedicate "cîinilor roşii"!

Se va juca sigur cu casa închisă. Au mai rămas pentru azi doar 300 de bilete la tribunele 0 şi I. Casele se deschid la ora 10:00, iar tichetele costă 120 de lei, respectiv 100 de lei, iar fanii primesc şi o replică a tricoului de joc al "cîinilor".

"Echipa din '84 trebuie s-o ştie toţi «cîinii roşii»! Va fi cel mai tensionat derby din ultimii 20 de ani. Diferenţa o va face publicul, fanii noştri vor aduce iadul în direct pentru adversari"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Steliştii sînt complexaţi"
Cristi Borcea vrea să-l umilească pe Gigi Becali. "El zice că o să ne ciuruiască, dar parcă văd că o să iasă steliştii cocoşaţi de la meci, de le va trebui bastoane! Noi sîntem condamnaţi să învingem. Steliştii sînt complexaţi în faţa noastră, fiindcă avem mai multe victorii directe. Săracii, ei n-au mai ridicat un trofeu intern deasupra capului de 4 ani. Steaua toată viaţa ei a avut noroc, cît s-o mai ţină?! În Ştefan cel Mare, rivalii noştri vor simţi multă durere. Nu va fi meci de domnişoare, dar nu cred să fie durităţi".

"Bateţi şi vă iert!"
Preşedintele executiv Cristi Borcea a fost aseară în cantonamentul roş-albilor de la Săftica. Discursul a fost la obiect: "Dacă bateţi Steaua, vă iert de toate eşecurile din acest sezon! Ca şi mine, cred că aşteptaţi meciul ăsta tot anul. Doar pentru acest derby trăim! Am cîştigat în tur şi simt că va fi şi miercuri seară la fel. Vreau sacrificiu, vreau să jucaţi pentru suporteri, au cumpărat deja toate biletele şi nu aşteaptă altceva decît victoria. Mi-au trimis sute de mesaje".

Noutăţi din Ştefan cel Mare
- 100.000 de euro de echipă îi aşteaptă pe roş-albi dacă bat diseară. Borcea a spus: "Cash-ul e pregătit. Totul se rezumă la bani, pe lîngă istorie şi tradiţie. Ştiu eu cum gîndesc jucătorii".
- Ţălnar are postul asigurat. "Nu are absolut deloc de ce să se teamă. De cînd a venit el, joacă altceva echipa. Doar o singură înfrîngere avem, la Timişoara. Am pierdut prosteşte 4 puncte în ultimele două partide".
- Rodion Cămătaru, fostă glorie dinamovistă: "Moţi şi Lucian Goian cam gafează. Probleme sînt şi la mijloc, atacanţii nu sînt ajutaţi cu pase. Dar Dinamo e o echipă mai organizată, şi individual, şi colectiv".
- Nesuspendarea lui Yssouf Kone, de la CFR Cluj, pentru faultul asupra lui Dragoş Grigore, l-a enervat pe Borcea: "E bătaie de joc, e ceva unic în istoria fotbalului ca un jucător să rupă picioarele altuia şi să nu păţească nimic".
- Vasile Turcu, ironic: "Gigi Becali cred că va pleca de la stadion cu 10 minute înainte de final, ştiu că nu suportă umilinţele!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  17 Martie 2010, 10:37

mare tampenie mai e si asta...dar nu ma surprinde, dinamovistii nu au dat niciodata dovada concreta ca ar avea intelect, sau vreun milimetru de creier...e o incalcare flagranta a drepturilor omului.

 •  17 Martie 2010, 09:33

Borcea si Dinamo nu permit femeilor drepturi egale si dreptul de-a sustine echipa la meci.Tara se indreapta catre feudalism iar Borcea si Dinamo se intorc in epoca de piatra.

maroc1978
maroc1978  •  17 Martie 2010, 08:36

sa va fie rusine,din cauza foamei pe care o aveti nu lasati lumea sa vada acest meci si il televizati pe un post la care va uitati doar voi ,angajati trustului intact,va urez faliment grabnic !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează