FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bornescu şi Cesinha, scoşi din lot » Marian Rada despre "Pepe": "Nu se face aşa ceva!"

Bornescu plăteşte pentru că are o relaţie excelentă cu galeria, spre deosebire de Coman, Lazăr sau preşedintele Dinu Gheorghe Foto: Raed Krishan
Bornescu plăteşte pentru că are o relaţie excelentă cu galeria, spre deosebire de Coman, Lazăr sau preşedintele Dinu Gheorghe Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 10:38

Rada admite că şi gestul lui "Pepe" de a aplauda galeria care i-a înjurat pe Coman şi pe Lazăr la Severin l-a determinat să-l excludă pe portar înaintea derby-ului

Mircea Bornescu a fost înştiinţat ieri de antrenor că nu va fi nici măcar rezervă azi cu Steaua. "Principalul" Marian Rada a explicat pentru Gazetă motivele deciziei sale: "Am decis ca acum să fie Straton rezerva lui Coman pentru că după partida cu CFR, cîştigată cu el în poartă, Cătălin nu a mai fost inclus în lot. Aşa că mi s-a părut normală o rotaţie, să stea Straton la acest meci pe bancă şi Bornescu la următorul. Da, recunosc că m-a influenţat şi faptul că Mircea a aplaudat suporterii care i-au înjurat unii dintre colegi. Nu e normal cum a procedat, nu se face aşa ceva! Consider că într-o echipă trebuie să fie unitate".

În prima repriză a meciului de la Severin dintre Pandurii şi Rapid (0-1), cei aproximativ 200 de ultraşi alb-vişinii au început să le adreseze injurii lui Dani Coman şi lui Costin Lazăr. Galeria i-a scandat apoi numele lui Bornescu, iar acesta a ieşit de sub copertina băncii de rezerve şi i-a aplaudat pe susţinătorii săi.

I-a recidivat pubalgia
Carlos Cesinha nu va fi nici el în lot pentru derby-ul din Ghencea. Motivul absenţei mijlocaşului stînga brazilian este legat de o accidentare. "Cesi a acuzat probleme încă de luni seară. I-a recidivat pubalgia şi nu avea rost să îl ţinem în lot dacă nu îl putem folosi", a explicat Rada.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
erika11
erika11  •  04 Mai 2011, 14:36

la multi ani mircea bornescu!!!!!!!!!

aadidasz
aadidasz  •  04 Mai 2011, 12:31

E prapad ce s-a intamplat anul asta in Giulesti. Trebuie mers la diagnostic , nu la suprafata. Adevarul este ca nimic nu mai merge la Rapid, ceea ce a inceput prost se termina catastrofal si asta din vina conducerii. Copos & Vama ar fi trebuit sa construiasca un plan strategic pe minim 2-3 ani in conformitate cu resursele clubului, ceea ce nu ar fi fost chiar atat de greu tinand cont ca ambii se pricep la management . Insa tocmai aici au clacat si au facut praf si acest sezon, construindu-l dupa tipar romanesc ( adica muncim romaneste si vrem rezultate nemtesti). Nu e vina lui Sumudica ca e slab tehnician sau sa are un lot de mercenari, plin de aere si de cerinte, insa zero in tarba.

gesepeu
gesepeu  •  04 Mai 2011, 09:57

Cesinha e cel mai praf din lot dar e cu gura mare mereu,in locul lui Copos ii faceam vant,e praf. Nu inteleg ce este atat de bun Bornescu asta???Ar fi bun in galerie ca face atmosfera, in rest???Baiatul asta nu are nici un reflex ,nu l-am vazut sa faca vreun meci bun.Eu as juca cu Straton din primul minut,Coman si Bornescu sunt expirati-next!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează