FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - RAPID 2-1

Bornescu şi Spadacio s-au contrat după golul doi al lui Zicu » S-au încins!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Spadacio şi Bornescu s-au contrat dur pe teren şi în vestiar, brazilianul reproşîndu-i portarului golul doi al lui Zicu.

Eşecul cu Timişoara a fost suficient să crape atmosfera din vestiarul giuleştean, pe care Marius Şumudică o lăuda de curînd.

Imediat după fluierul final, doi jucători ai lui au fost la un pas să se încaiere. Spadacio s-a îndreptat ameninţător spre Bornescu, extrem de nervos. Scena a avut loc în apropierea galeriei rapidiste şi a fost nevoie de intervenţia energică a coechipierilor pentru ca incidentul să nu degenereze: "Liniştiţi-vă, haideţi să salutăm galeria!". Schimburile dure de replici dintre cei doi au continuat însă şi la vestiar.

Mijlocaşul brazilian i-a imputat portarului faza premergătoare golului doi marcat de Zicu, în minutul 89, cînd în urma unei degajări a lui "Pepe" bănăţenii au interceptat mingea şi au reuşit să dea lovitura decisivă. Ezequias a fost cel care a anulat apoi poziţia de ofsaid a timişoreanului. Chestionat în legătură cu incidentul, Şumi s-a enervat: "Ce vreţi să vă răspund?! Nu sînt paznic să stau mereu cu ochii pe ei! Nu am văzut ce s-a întîmplat! S-or fi inspirat de la K1 dacă s-or fi uitat la gala de vineri seară. Nu ştiu dacă s-au bătut".

"Am pierdut pe mîna noastră. Le-am făcut două cadouri timişorenilor şi le-am facilitat victoria"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Tot Rapid e cea mai bună!"
Fostul fundaş giuleştean Adrian Iencsi a trăit meciul de la Timişoara la intensitate maximă, alături de cei doi băieţi ai lui despre care spune că sînt şi ei rapidişti sută la sută: "Rapid a controlat jocul, a deschis scorul şi nu mă gîndeam nici măcar că mai poate fi egalată. Echipa joacă în continuare cel mai bun fotbal, a pierdut doar un meci, să nu dramatizăm".

"Duarte, nepreţuit!"
Dinu Gheorghe s-a ferit să critice direct prestaţia lui Marius Constantin, folosit fundaş dreapta pe Bega, dar a pus eşecul cu Poli şi pe absenţa titularului pe acel post. "N-am avut alte soluţii, s-a văzut cît de important e Rui Duarte pentru Rapid", a comentat "Vamă".

Suspină după Zicu şi Maftei
Ultimul meci din campionat i-a făcut pe oficialii giuleşteni să regrete şi două mutări pe piaţa transferurilor pe care au fost la un pas să le perfecteze: "Nu mai pierdeam la Timişoara dacă îi aveam pe Zicu la mijloc şi pe Maftei fundaş dreapta. Despre primul nu mai are rost acum să spunem de ce n-a mai venit, pentru al doilea n-am avut bani". Zicu le-a răspuns după meci rapidiştilor: "Foarte bine că mă regretaţi, v-aţi purtat urît cu mine!".

>> Şumudică nu va conta pe 8 fotbalişti sîmbătă, la amicalul din Cipru cu Apollon Limassol: Marius Constantin, Mihai Roman, Lazăr, Straton şi Sburlea au fost convocaţi la loturile naţionale, iar Mardare, Rui Duarte şi Bozovici sînt accidentaţi.
>> Dinu Gheorghe i-a reproşat "centralului" Marius Avram cartonaşul galben arătat lui Herea: "I l-a acordat gratuit!".
>> Pe rapidisti.ro, fanii i-au dat nota 3,5 lui Ezequias şi l-au desemnat "trompeta" meciului pierdut în Banat. Brazilianul e secondat  de Cassio în topul celor mai slabi rapidişti de sîmbătă seară, iar Marius Constantin e al treilea.
>> "Nici nu credeam că Rapid mai poate să fie egalată la cum se juca, dar să mai şi piardă. Foştii mei coechipieri au controlat jocul, m-a surprins neplăcut înfrîngerea", a declarat Adrian Iencsi la GSP TV.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
simi62
simi62  •  04 Octombrie 2010, 19:33

Meci frumos dar ar fi trebuit sa castigam. Sa speram ca a foast un accident. Hai RAPID!

alecs_1923
alecs_1923  •  04 Octombrie 2010, 13:06

asta numai din cauza conducerii! Au batut si ei doua echipe de div a-2-a la scor si gata...echipa momentului si castigam campionatu la pas...euforici, parca sunt copii mici. Jucam cel mai bun fotbal din campionat asta e adevarat dar nu avem bulanu steoaiei... Dinu sa fie mai rezervat in declaratii sa nu le mai dat motive presei pentru scandaluri fara rost. lasa sa vorbeasca numai de oitze

alecs_1923
alecs_1923  •  04 Octombrie 2010, 13:01

cu brichete si cu alte mijloace va laudati...asa ati fost mereu si veti ramane. Cea mai titrata echipa din romania?! AIUREA!!! ce-a mai patata poate...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează