FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC ARGEȘ 1-2

Moldovenii, dărâmați de ratarea play-off-ului: „Dezastru!” » Arbitrul, atacat: „Parcă a inventat Pământul”

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat in-extremis în play-off. Portarul moldovenilor, Eduard Pap, a vorbit la final despre ratarea obiectivului. +33   FOTO
FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat in-extremis în play-off. Portarul moldovenilor, Eduard Pap, a vorbit la final despre ratarea obiectivului.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 20:20 / Actualizat luni, 07 martie 2022 20:21

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat in-extremis în play-off. Portarul moldovenilor, Eduard Pap, a vorbit la final despre ratarea obiectivului.

  • În play-off vor participa: CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, FC Voluntari, Farul și FC Argeș. 

E un dezastru! Nu îmi imaginam că nu vom ajunge în play-off. La cum s-a jucat, nimic nu anunța asta. Așa este în fotbal însă, trebuie să fim bărbați și să ținem capul sus. 

Acum jucăm în play-out și trebuie să-l câștigăm. Sunt de 5 ani la Botoșani și am mai pierdut play-off-ul de două ori așa. Din păcate, astăzi am pierdut din nou, dar am fost întotdeauna bărbat. M-am ridicat singur și sunt sigur că așa o voi face și acum”, a spus Eduard Pap.

Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș
FC Botoșani - FC Argeș 1-2
Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș

Eduard Pap, după Botoșani - Argeș: „Parcă Radu Petrescu a inventat Pământul!”

Pap l-a atacat și pe „centralul” întâlnirii Radu Petrescu, despre care Ion Crăciunescu susține că nu a acordat două lovituri de pedeapsă Botoșaniului.

„Nu știu dacă a fost penalty la Roman. Sunt prea supărat să mă uit. Dar dacă a fost penalty și nu ni l-a dat din nou... nu mai putem spune nimic. Lui Radu Petrescu oricum nu poți să îi spui nimic, fiindcă spui că el a inventat Pământul!”, a conchis Pap.

Probabil că am fi putut să rezolvăm mai repede intrarea în play-off, dar în seara asta s-a pierdut. Fiindcă aveam două variante din trei: egal sau victorie. Trebuie să ne recunoaștem toți greșelile, fiindcă dacă am ajuns aici înseamnă că toți am făcut greșeli
Eduard Pap, portar FC Botoșani

Clasament Liga 1

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FC Argeș

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Botoșani - FC Argeș:

Iftime atacă după ratarea play-off-ului: „Nu am semnat adeziunea pentru Burleanu și l-au trimis pe Radu Petrescu! Ne-a curățat!”

„Au fost speriați!” » Latovlevici explică cum a triumfat FC Argeș la Botoșani

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  08 Martie 2022, 14:06

Când joci fotbal numai pentru a face jocuri murdare,meriți sa ți se mai întoarcă roata!Ma bucur ca nu au prins play-Off-îl!

ravenpaladin
ravenpaladin  •  08 Martie 2022, 10:32

Mister iftimie a declarat ca daca nu intra in playoff retrage echipa din campionat,Sa vedem, se tine de cuvant?

368023036732853
Iuga Mircea  •  08 Martie 2022, 07:47

Jucătorilor de la Botoșani le pare rău că nu sau calificat în play-of,că nu îi mai pot ajuta pe fcsb cu 4sau6 puncte și nu îl mai pot mulțumi pe Becali care nu mai are ajutor în lupta pentru locul întâi contra CFR-ului din Cluj!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează