FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - ARGEȘ 1-2

Iftime atacă după ratarea play-off-ului: „Nu am semnat adeziunea pentru Burleanu și l-au trimis pe Radu Petrescu! Ne-a curățat!”

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat în play-off. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. +33   FOTO
FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat în play-off. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 19:33 / Actualizat luni, 07 martie 2022 19:59

FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-1, și s-a calificat în play-off. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului moldovean, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. 

  • În play-off vor participa: CFR Cluj, FCSB, CSU Craiova, FC Voluntari, Farul și FC Argeș.

Valeriu Iftime a declarat în mai multe rânduri că se gândește la retragerea din fotbal, în cazul în care FC Botoșani ratează calificarea în play-off. Finanțatorul clubului moldovean a reiterat și astăzi varianta. În schimb, a dat vina pe arbitrajul lui Radu Petrescu și ia în calcul o răzbunare a lui Răzvan Burleanu.

Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș
FC Botoșani - FC Argeș 1-2
Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș

Valeriu Iftime, după FC Botoșani - FC Argeș 1-2

„Chiar nu știu cum să comentez. Sunt prea debusoluat, sunt prea trist. Nu mai am niciun chef de fotbal. Am crezut prea mult în meciul ăsta. Sper ca Marius (n.r. Croitoru) să îi întărească pe băieți și să mergem mai departe. 

Astăzi a fost un meci în care egalul ar fi fost meritat. Am avut o fază de penalty. Ăsta e fotbalul românesc. Greșelile de arbitraj te pot duce de la agonie la extaz, dintr-o parte în cealaltă”, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport. 

Iftime: „Petrescu ne-a curățat!”

Iftime crede că poziția lui față de actuala conducere a Federației l-a costat: „Când am văzut că arbitru delegat este Radu Petrescu, m-am gândit de câte ori a greșit în defavoarea noastră. Sunt și vocal acum, nu am semnat adeziunea ca Răzvan Burleanu să fie din nou președinte. Probabil e și o anumită presiune, dar nu vreau să zic mai multe. Nu cred că îi spune nimeni lui Petrescu cum să fluiere, dar au fost greșeli multe în seara asta. Petrescu ne-a curățat”.

Mă tem pentru orice acum. Eu sunt lipsit de orice motivație pentru a face fotbal în această perioadă. Depinde de ce le spune Marius acum. Va fi greu să gestionăm etapele următoare. Copiii sunt devastați. Pentru mine, lucrurile sunt destul de confuze acum. A renunța la club nu e un lucru greu. E greu să gestionez plăcerea pentru fotbal acum. Trebuie să mă repoziționez
- Valeriu Iftime

Cum arată clasament Ligii 1, după FC Botoșani - FC Argeș 1-2

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - FC Argeș

+29 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Răspunsul lui Gigi Becali, după ieșirea lui Florin Tănase: „Îl schimb și pe el!”

„Potoliți-vă cu eliminările!” » Fotbaliștii lui Stoican, certați de un fost mare dinamovist

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (41)
bulldo8
bulldo8  •  08 Martie 2022, 10:21

Era deja prea mult cu doua tarffe Fcsb-iste in play-off.

fibra
fibra  •  08 Martie 2022, 09:45

Simpatic Musiul Iftime.Omule ati fost aproape inexistenti:suturi pe poarta 1-4 (adica doar golul ), cornere 4-8. Cu doua etape in urma ati pierdut play-off-ul 0-0 acasa cu Mioveni.

4420014174778523
Matei Robert  •  08 Martie 2022, 07:17

Domnule Iftime........realitatea din teren este aceea pe care trebuie sa o acceptați........dacă va uitați la acest meci a-ți primit doua goluri penibile.......la primul jucătorul Argeșului era singur în careu înconjurat de vreo 5 sau 6 de la echipa dumnevoastră fără ca măcar unul dintre ei sa-l bage în seama..........al doilea "multumiti" portarului Pap care a respins aiurea o minge banala înspre Seroni dacă nu ma înșel care la rândul lui a bâlbâit mingea cu stângul în dreptul ajungând sa-i ofere șansă play off ului echipei din Argeș. Sa știți ca hey rupul acesta se plătește în viata asta și nimic nu este întâmplător. Neavând o stabilitate la nivelul echipei cu rotiri și vânzări de jucători.........soarta te va lovi grav. Iar atunci când ai avantaj de un gol și nu vrei sa pierzi iti cam aranjezi apărarea om la om.......stand la 30m de poarta și făcând presing pe construcția adversarului. Play off ul nu l-ati pierdut în meciul acesta, ci în altele cu echipe mult mai mici, dar f bine organizate tactic......exemplul Mioveni care a încurcat chiar fcsb-ul. Va doresc un play out liniștit domnule Iftime.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează