FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ

BOTOȘANI - CFR CLUJ // Dan Petrescu e nemulțumit de program și identifică o candidată surprinzătoare la titlu: „Au șansa lor!”

Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei Botoșani - CFR Cluj
Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei Botoșani - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 17:31 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 17:49

Dan Petrescu (52 de ani) s-a declarat nemulțumit de faptul că CFR Cluj joacă cu o echipă odihnită a Botoșaniului și declară că moldovenii au șanse la titlu: „De ce nu să câștige campionatul?”.

„Bursucul” consideră nedrept faptul că CFR Cluj va întâlni un FC Botoșani odihnit, sâmbătă la ora 20:00,  în timp ce Craiova va primi vizita unei echipe obosite a moldovenilor, la doar 3 zile distanță.

„Mă deranjează că e primul lor meci tocmai cu noi şi după aia, la trei zile, au o deplasare incredibil de lungă, nu înţeleg cum a fost făcută programarea, merg la Craiova. 

În primul meci vor fi sigur foarte bine, în al doilea am dubii, pentru că vor pierde foarte multă energie, fiind primul meci oficial, şi vor şi călători foarte mult, cu autocarul cred eu, la Craiova. Aş fi preferat să jucăm noi al doilea meci cu ei, nu primul”, a spus Petrescu în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei.

Dan Petrescu: „Botoșani, candidată la titlu!”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, antrenorul liderului a surprins, dezvăluind faptul că o vede pe FC Botoșani drept candidată la titlu. 

„Botoşaniul a terminat campionatul pe locul 3, cred că lumea a uitat acest lucru, înaintea Viitorului, FCSB-ului, Astrei, a lui Gaz Metan, după noi şi Craiova. 

Deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine, oricând, şi cred că au scop să ajungă cât mai sus, de ce nu să câştige campionatul. Dacă vor câştiga din opt meciuri vreo şase au şi ei şansa lor. 

Au un lot foarte bun şi un antrenor foarte bun, care de când a venit a făcut lucruri extraordinare”, a declarat „Bursucul”, care este de părere că „va fi foarte greu, poate cel mai greu meci, mai greu decât cu FCSB”.

„Cred că această pauză de trei luni a făcut echipa să nu mai fie cum trebuie şi e de înţeles, pentru că avem şi noi o echipă cu o vârstă şi nu e uşor să intri în forma pe care mi-o doresc eu.

Nu am probleme grave de lot. Golofca o să stea o perioadă mai lungă, Sylla la fel, Pereira s-a accidentat şi el. Plus să vedem astăzi, a fost o accidentare la antrenament, aştept să văd dacă un jucător va putea veni sau nu la Botoşani” 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB nu îl poate utiliza pe Marko Momcilovic, deși sârbul e apt de joc! Roș-albaștri au uitat de el și nu i-a făcut niciun test

Directorul sportiv Dănciulescu, contestat de un fost acționar: "E dedicat, dar nu e bun pentru asta" + cum a băut cuplul N&D o sticlă de vin la un meci din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  21 Iunie 2020, 11:55

Am tot spus-o: Petrescu e bocitoare profesionista.

zorrozabal
zorrozabal  •  19 Iunie 2020, 19:37

Se poate paria ca- daca castiga CFR-fcsb-istii se vor victimiza-ca si in anii precedenti-ca a fost... blat!Adica,ei nu sunt in stare sa bata CFR ,dar au pretentia sa-i bata ceilalti,din cooperativa!

risc_mix
risc_mix  •  19 Iunie 2020, 18:22

Penibil ca de obicei, se vaita ca o tata. Jucati ba si voi fotbal si o sa vedeti ca puteti castiga la pas, fara sa va mai fie teama de orice echipa de mana a doua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează